Го мразам овој клуб затоа што...

• Креатор на темата Креатор на темата JFK
  • Време на започнување Време на започнување
najveke go mrzam mancester junajted zosto celo vreme osvojuvaat tituli ama srekata ke im ja snema slednata sezona

GI MRZAM MILAN NAJVISE PORADI TOJ LIGUSOT INZAGI I INTER PORADI TOJ MATERACI I BALOTELI!!!!!!

Милан. Од секогаш сум ги мразел ептен, пред се бидејќи сум за Јуве, после ептен ме иритира фактот дека последен пат освоија ЛШ во годината кога не ни требаше да бидат таму. :nerv:

Ги мразам Ливерфул, ЦСКА Лондон (Челзи) и Милан.
Ливерфул го мразам бидејќи ме вадат од кожа, нормално кога сум фан на Мен Ју, Челзи ме нервираат бидејќи тимот е вештачки направен, а Милан..бидејќи се ЖАБАРИ!! Сите Италијански клубови ме нервираат, со исклучок на Рома и Лацио, кои играат нормален фудбал.:tapp:

Го мразам Милан бидејќи се пензионери. :star:
Поздраф.

Интер, заради тоа што ја освоија таа титула без врска, оти го набркаа Јувентус.
Милан, заради цимеро, за него Милан е најјак на свет, никој не може со него, Малдини ако е стар уште е најјак (респект за Малдини, бил најјак, сега е стар, и има еден куп дефанзивци што се подобри од него). Милан бил мајсторски тим за англиските клубови...
Во последно време и Баерн Минхен, затоа што имаат највеќе пари во Германија, и се најголемото име од таму, а губат од бош клубови. Клошари.
И Реал го мразам веќе, од исти причини како Баерн.
Порано го нејќев и Манчестер Јунајтед, додуша и сега не сум многу наклонет, нарочито заради Кристијано Роналдо, феноменален фудбалер е, ама многу педерски се однесува, а и така ми изгледа, како некое гејче.
И Партизан и Црвена Ѕвезда ги мразам, затоа што Македонците повеќе навиваат за нив отколку за наш тим, Вардар, Работнички, Македонија ЃП...
Шкендија, Башкими, Милано, Слога Југомагнат, мислам дека не е потребно објаснение.

Го мразам МИЛАН поради повеке причини:

1. Просечна возраст на играчите е 30 години ( добро сега ке си отиде Малдини и бројката ке опадне на 29,6 :vozbud:)
2.Играта со Кака и без Кака е како црно-бело
3.Имаат во тимот играчи како Пипо Инзаги( господин Заспана убавица во Офсајд кој и да не сака, топката го гаѓа во глава и даваат гол)

итн.....

Ман Утд--Имаат многу голема поддршка од судиите при многу нивни победи
Милан--Не знам како може да очекуваат со "дедовци" да освојуваат титули и навистина според мене имаат многу глупа игра,да не е Кака би билe само просечен клуб како Торино :D
Реал Мадрид--Играат добар фудбал ама највеќе ме нервира како може најбогатиот тим во светот да нема асален тренер...:@

Го мразам Реал бидејќи се ѕвезди полни со пари и го брукаат името на клубот. Ама има глупи навивачи.

Го мразам Шалке 04 пошто навивам за Борусија и најголеми конкуренти сме ама и плус не ми се допаѓа клубот, едноставно тие се плачковци и не можат никогаш први да бидат, губитници.

А исто го мразам Милан, причини има мнооогу :helou:

Јувентус затоа што од секогаш имал подршка од судиите. Некогаш поради реномето, а кога тоа не е доволно тука се парите да ги поткупат. Со местењата го уништија италјанското првенство( тука и Милан ги вклучувам).

Капак на се отсекогаш играле досаден анти-фудбал.

Ги мразам сите шпански и гејски(грчки) клубови од причина која не сакам да ја кажам.:kesa:

валенсија - попедерски тим немам видено ( ко хокеари маваат ) + мислат дека се ... којзнае колку најјаки .

тотенхем ( нормално навивам за Арсенал ) - имаат страшно глупа трансферна политика и доста добри и грачи ама се глуп тим .

... малце ливерпул заради џерард ( антипатичен ми е )

нормално сите грчки :helou:

Кои клубови/репрезентации ви се одвратни?

Кои фудбалски екипи, било клуб или репрезентација не можете да ги поднесте и зошто?

На пример...

Клубови -
Реал Мадрид (Нема школа,само купува кој ќе стигне)
Интер (Слично како Реал, плус невидени киксови во избор на играчи)
Ренџерс (Спротивно од Селтик)
Динамо Загреб (Државно финансиран, без дух, шунд)

Репрезентации -
Италија (Корупција, лежење, тегачење, превари, провокатори, катанаџо)
Бразил (Не знам зошто)
Турција (Корупција, превара, груба игра)
Норвешка (Досада жива, давеж, бункер, токмаци, од 5 меча 4 им се 0-0 но комент)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom