Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...и крај.Значи-Gnome.јас напиша:Да да само таскбарот е различен. Исто како и технологиите што ги користат за прикажување на формите. гноме е оично постабилно и побрзо и полесно, а кде е некако далеку поорганизирано помоќно има поголем и поквалитетен избор на апликации шо ја користат неговата платформа и слично.
KDE i Gnome kako zamena za grafickata okolina na windows mislam deka site osven tebe sfatija.Vnuce напиша:Добро бе луѓе... дај прочитајте малце пред да пишете нешто... Прво и основно.. КДЕ и Гном.. достојна замена за Вин??? АЛООООО.... Џамот е оперативен систем, овие се работни околи... (KDE - K Desktop Environment).. а не оперативни системи...
Епа кога сакаш да се правиш паметен, пиши како што е.. не како што “можеби некој ќе те разбере“ ... јас те разбрав на што мислиш.. а дали тоа знаеш дека е така.. тоа е тотално друг муабет...јас напиша:KDE i Gnome kako zamena za grafickata okolina na windows mislam deka site osven tebe sfatija.
a za wini vs. lin ima drugi temi.
Vnuce напиша:Епа кога сакаш да се правиш паметен, пиши како што е.. не како што “можеби некој ќе те разбере“ ... јас те разбрав на што мислиш.. а дали тоа знаеш дека е така.. тоа е тотално друг муабет...
Во секој случај... ти си тој што треба да ја елаборира темата, пошто ти ја отвараш... Додуша.. јасно ми е зошто не си го напраил тоа по вториот твој пост на темава, кај што ги “објаснуваш“ разликите меѓу КДЕ и Гном... :jaj:
Ѕирни го цел пост на којшто си одговорил.. можеби (се надевам... но.. ) ќе научиш нешто... па ќе покрене љубопитност кај тебе, па ќе научиш нешто повеќе... :uvo:
Незнам после ова што ќе кажете, но еве што може KDE 4, аа после викате графичката околина на Windows била џам
Клик тука.