Мистичен
Човек
Ќе се средиме утре на фудбал и после фудбал, со пиво литар кома петОјдовте јабана вие, најсериозно. Сеа ќе ви го викнам АБЦ да ве подреди да ви каже како го прават тоа евреите и сус на двајцата.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе се средиме утре на фудбал и после фудбал, со пиво литар кома петОјдовте јабана вие, најсериозно. Сеа ќе ви го викнам АБЦ да ве подреди да ви каже како го прават тоа евреите и сус на двајцата.
Ти стварно ме провоцираш со глупи фори или се правиш глуп со сила?Стварно? Ај читај:
Мара јас сум пола охриѓанец, мајка ми е од таму, нон стоп сум во Охрид и ги знам колку толку работите:smir:Деди Кул, магичен ефект имаш.
Ама Чомбе е рес'нчанец мара, па разбирам![]()
(оф топик)„Јас сум админ и не ме чепкајте“. ова јас да го напишев ке си добиев бан...(/оф топик)Јеби га бе брат, на море ќе одам. И поголем патриот сум од тебе. Кога сакаш ќе си ги мериме на патриоска база, мал ти е, а сите апчиња за зголемување се измама.
Оф топик:(оф топик)„Јас сум админ и не ме чепкајте“. ова јас да го напишев ке си добиев бан...(/оф топик)
со 200 евра не се иде никаде
Ти ја испотенцирав реалноста.Јас не провоцирам никој само ја потенцирам реалноста