Гласај: Бојкот на Охридскиот туризам: Сложно, да "неидаме"!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Чисто да се преброиме, колку луѓе се подготвени да го бојкотираат.

• Вкупно гласачи
    247
Статус
Затворена за нови мислења.
Апла, од Благоевград : Е 0308 - затоа што некој проценил дека кога се нема кеш на рака, 4 пати поефтино е да се снајдеш со алтернативна варијанта, отколку со правилната.

Ама не е регистриран во Благоевград џипот од инат :smir:
Да, ама ако немаш кеш за џип од Македонија, можеш југо наместо џип од Бугарија. Ист е муабетот. Ама, ти си одбрал џип

Епа пер, ја сум проценил дека за мојот одмор правилната варијанта не е во Охрид и тоа е тоа.

Да, ама ако немаш кеш за џип од Македонија, можеш југо наместо џип од Бугарија. Ист е муабетот. Ама, си одбрал џип

Епа пер, ја сум проценил дека за мојот одмор правилната варијанта не е во Охрид и тоа е тоа.

А дал јас некому овде го советувам да регистрира ил купи кола на било кое место во светов?

Кои за жал, пак се Скопјани..голем број :):D
Јас кажувам општо, не потенцирам кој е крив и зошто. Општа слика за Охрид е дека услугата е на најниско можно ниво и тоа треба да се промени.
Мене не ме интересира дали газдата е од Охрид, Скопје или Демир Хисар. Јас сакам кога ќе одам таму да се чувствувам како дома, да ги имам сите услови кои ми се потребни и услугата да е на ниво. Сепак јас плаќам и треба да ми се удоволи.
Ако еднаш видам дека не е како што треба, другата година нема да одам на истото место, ќе сменам локација.

Да бе. Црна Гора и Хрватска конкретно.

Само, глупа ти е провокацијата. Ако можам да си дозволам, не гледам причина зошто да не, наместо да отидам повторно во Охрид и повторно да кукам како не чини...

Ако догодина како лани од икс причини не можам на море, нема да летувам во Охрид, ќе летувам во Струга, во Преспа или во Дојран.
Епа зошто викате дека парите ќе останат во Македонија, кога вие како сам иницијатор на бојкотов се контрирате со тоа што оставате пари на друго место надвор од државава. И не сакам постов да е сфатен како провокација на лична основа.

А дал јас некому овде го советувам да регистрира ил купи кола на било кое место во светов?
Не, ама во пракса си го направил тоа. А се фаќаш за истото кај други, само изразено преку туризам.

Епа зошто викате дека парите ќе останат во Македонија, кога вие како сам иницијатор на бојкотов се контрирате со тоа што оставате пари на друго место надвор од државава. И не сакам постов да е сфатен како провокација на лична основа.
Па нели гледаш дека на Мистичен паролата му е летувајте во Преспа, Струа или Дојран, а не Будва, Лептокарија и Кушадаси!

Не, ама во пракса си го направил тоа. А се фаќаш за истото кај други, само изразено преку туризам.

Прави го и ти во пракса де, помини си најубаво каде шо сметаш дека треба за твоите пари.

Ама кампања (?!) за бојкот на македонски туристички центар?
Има подобри начини за да се подобриме, сите.

За тие што сакаат да летуваат на езеро, наместо во Охрид да одат на друго место повторно во Македонија.

Кој го бојкотира Охрид како мене, и без овој бојкот пак ќе го бојкотира :)

Прави го и ти во пракса де, помини си најубаво каде шо сметаш дека треба за твоите пари.
Пер, фала, за мои пари каде сакам ќе си ги одмарам моите нерви, нели?

Битно, се разбравме на какви фори не треба да се чепкаме, затоа што нема врска со патриотизам.

И кампањата е за бојкот на Охрид како туристички центар, а промоција на други македонски туристички центри. Има разлика, не извртувај.

Пер, фала, за мои пари каде сакам ќе си ги одмарам моите нерви, нели?

Битно, се разбравме на какви фори не треба да се чепкаме, затоа што нема врска со патриотизам.

И кампањата е за бојкот на охридски туристички центар, а промоција на други македонски туристички центри. Има разлика, не извртувај.

Меѓу бојкот и промоција, има разлика, точно. А ако газдата на барот во Преспа или Дојран или незнам каде, не нашол начин да се избори за туристи - незнам зошто си одлучил ти да ја вршиш неговата работа преку бојкот.

А чепкањето не беше на тема патриотизам, за тоа не станува збор - докажано е и кај мене и кај тебе.
Ами, за логика зборвам море :)

А чепкањето не беше на тема патриотизам, за тоа не станува збор - докажано е и кај мене и кај тебе.
Ами, за логика зборвам море :)
Емиии, по секоја логика такви нелогични работи не се спомнуваат, затоа море :)

Па нели гледаш дека на Мистичен паролата му е летувајте во Преспа, Струа или Дојран, а не Будва, Лептокарија и Кушадаси!

Стварно? Ај читај:
Мистичен напиша:
Болиглава напиша:
А сепак ти ќе летуваш во Будва, Египет... или шо знам јас, нели?
Да бе. Црна Гора и Хрватска конкретно.

Ојдовте јабана вие, најсериозно. Сеа ќе ви го викнам АБЦ да ве подреди да ви каже како го прават тоа евреите и сус на двајцата.

Стварно? Ај читај:
Па нели гледаш дека тоа е напишано со сарказам и потсмев. Мислам дека Мистичен е доволно патриот како и мене и го почитуваме нашето културно богатство и историја, но срамота е да се плука по домашните туристи како некој охриѓани што прават, тоа најмногу боли!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom