McLovin
Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 3.440
- Поени од реакции
- 13.546
Аа и викаш ако имаше цицки, ќе ја ебеше?на ние што имаме тестостерон, сигурно на педерчиња како тебе не им треба тоа.
Аа и викаш ако имаше цицки, ќе ја ебеше?на ние што имаме тестостерон, сигурно на педерчиња како тебе не им треба тоа.
Дај бе одјеби, кепец глуп. Ко да за тоа гледаме, да ги ебеме актерките.Аа и викаш ако имаше цицки, ќе ја ебеше?
мора жените да не се убави, да не се сексуализираат (за децата го чуваат тоа), затоа знедија ја фураатЗендаја е добра женска но нема никакви атрибути. Ни треба big tits и big ass женски. Таа е рамна како штица. А и другиве холивудски актерки ништо поарни. Освен оваа Сидни Свини у задње време што искача у јавност.
Зендаја е добра ко мајмун на скршена гранка, настрана изгледот и тапа актерка е. Затоа Florence Pugh е тука.мора жените да не се убави, да не се сексуализираат (за децата го чуваат тоа), затоа знедија ја фураат
мажите не смеат да бидат мажествени, затоа е шлајман познат глумец денес
Najprvo, mi ispadna izjava od Ridli Skot deka vekje se raboti na 3ti del i deka sigurno kje go ima. Mozebi kje ima odgovori na nekoi od rabotite tamu.@Harald само две работи не ми се допаднаа. Прво беше прелошата сцена со ајкулите, и второ, ваков филм мораше да заврши во арената, а не во Римската котлина
Ако го оценуваме "во споредба" со првиот, тогаш да лош филм е. Инаку ако се тргнат на страна овие 2 сцени, филмот беше доста солиден. Педро Паскал и Пол Мескал го извозија филмов одлично.
Се сложувам со се што пиша, таа крајната сцена беше очај невиден.Najprvo, mi ispadna izjava od Ridli Skot deka vekje se raboti na 3ti del i deka sigurno kje go ima. Mozebi kje ima odgovori na nekoi od rabotite tamu.
Kje probam da odam hronoloshki so nastanite. Sakav da proveram dali istoriski se ok datite, deka vo prviot vojuvaat na sever so Germanskite pleminja, a na ovoj so Numidija, ama ne stignav.
Lucius, od naslednik do pobegulja, pa sin na Maksimus. Ne mi se svigja kako go napravia likot.
Jest da povekjeto Rimski imperatori se prilazani kako cklj faci, ama za ovie dvajca apla se nadminale
Ne mi se svigjase ich sho ja ubija majkata na Lucius, ajde tie senatorite neka, ama mozese da ja ostavat kako vazrn lik od dvata dela.
Aj sho ne zavrshi vo koloseumot, zavrshi pred gradska porta (ako ima takva vo Rim) ili kotlina, da gi ostavea da se izmasakriraat poshteno, primer legionerite da gi zgmechat pretorijancite, kje im gi oprostev drugite raboti.
Se tepaat dvajca vo voda, preku 10000 vojnici gledaat, i ovoj so kamen go tepa be
Od mene nekade 7-8/10.
Се сложувам со се што пиша, таа крајната сцена беше очај невиден.
Првиот дел е епски, нема лик и изјава што ќе го надмине Максимус со „what we do in life, echoes in eternity". За браќава императори, не ми сметаа толку, го имаа тој смешен и антипатичен момент што од прва сцена сакав брутално да умрат. Филмов ми имаше малку и Спартакус вајбс во арената кога пробуваа сите да избегаат.
Не знаев за трет дел, тогаш навистина претераа и ќе го усерат како и се досега.