Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eпа токму белата лага се вика бела дека не го предизвикува истото. Инаку белата лага најчесто ја користам кога сакам да усреќам некој друг(Да бе, пожртвуван јаБела лага, црна лага.... сепак, лага е- нешто може да предизвика после многу болка и страдање.
Повеќе сум за да се прикрие вистината, отколку да се излаже, без разлика дали е или не е добронамерно.
Бела лага, црна лага.... сепак, лага е- нешто може да предизвика после многу болка и страдање.
Повеќе сум за да се прикрие вистината, отколку да се излаже, без разлика дали е или не е добронамерно.
Ја оправдувам до некој степен седодека не повредуваш никој.Сум слушнала многу бели лаги и сум кажала и знам дека се бели ама се чувствувам подобро зашто подобро звучи.Некогаш сите ја бараме само вистината но нема ништо опасно во бела лага.
Исти ку*ац друго паковање..... пак мамење е :smir:
Ова ти е:А зошто да не лажам???Сите лажат...Некој повеќе, некој помалку но нема човек кој нема кажано барем една лага во текот на својот живот...Плус многу ми е интересно кога лажам...
Ова ти е:
Кога немаш свои мислења, и кога незнаеш што да оравиш,правиго она што го прават луѓето околу тебе...
Хмм, а кој нема кажано барем една лага во својот живот?
Ако под живот,го подразбираш оној предиод помеѓу раѓањето и смртта,или се`заедно, ќе ти одговорам:
Ниту една лага во својот живот нема кажано дете кое живеело помалку од неколку секунди, или еве,нека се минути...
п.с. ќе измислиш некоја нова дефиниција за живот?