Германец одбил да земе два милиони фунти добиени на лотарија

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
А бе не верувам ја дека ќе им ги остави на организаторите на лотото,единствено ако се работи за прост човек и мисли може дека го зафркаваат или слично...сам живее,вели нема блиски на кои што може да ги подари парите,автоматски нема кој да му сугерира што треба да прави...
Во најмала рака можел да си го израдува германското гето кај што живее со по некое милионче :pos2:

Абе според законот се распрашав баш сега имам тука во комшилук гости од германија и ми викаат не смее лотаријата да си ги земе. Така да како и да е имало нешто со законот што сакаш нејќеш мораш. Така да ќе идат кај него.

Добро де може веста е прочитана од англиски весник. Англичаните пишуваат во фунти се не евра

Абе според законот се распрашав баш сега имам тука во комшилук гости од германија и ми викаат не смее лотаријата да си ги земе. Така да како и да е имало нешто со законот што сакаш нејќеш мораш. Така да ќе идат кај него.

Не туку според законот парите се префрлуваат за следната игра. Така да ако премијата на следната игра е 2 милиони фунти се префрлуваат автоматски и другите и вкупно доаѓа 4 милиони фунти.:helou:

Човековата глупост дефинитивно нема граници ...

Slicno vakvo mu se sluci na avstralijanec. Cel zivot igral loto. Mu se padnalo ko bil bajat vekje (pred umiranje). I so site pari napravil javni WC-a. Ko go prasale zs taka napravil, toj im rekol: Cel zivot igram i nisto ne mi se padna, sega ne mi se potrebni, pa sega neka mu se kenjat narodov na parite. Otkacena rabota.

Еее стварно има значи некои ненормални луѓе...немал на кој да ги даде...ко демек светов е совршен, нема сирачиња, нема гладни, нема голи и боси...Земи ги и дај ги во хуманитарни цели ако веќе тебе не ти требаат...Бог да чува!:tapp:

Нека ми дадат мене малу а останатото на сирачињата :pipi:

Абе сто не ми ги дал мене јас би се зртвувал за нив би ги потросил а секако би дал и дел во хуманитарни цели:salut:

Еве јас му се пријавувам за ќерка,нека ме посвои:pos2:

види болен човек даа ја да сум ги добил тиа че го платам батлер дома да ми биде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom