Германец одбил да земе два милиони фунти добиени на лотарија

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Е добро де од кај да знаеме дека тие пари сега организаторот не ги подарил на сиромашните и сл. Има некој информација за тоа ?

или организаторот си ги здиплил :)

Тие пари се добродојдени во добротворни цели и со нив многу можел да помогне.
Сигурно погорделиво би се чуствувал да знаел дека помогнал на некој, отколку да ги остави и да биде толку "добродушен".

или организаторот си ги здиплил :)

Тие пари се добродојдени во добротворни цели и со нив многу можел да помогне.
Сигурно погорделиво би се чуствувал да знаел дека помогнал на некој, отколку да ги остави и да биде толку "добродушен".
Имаш информација за ова? Вака може и 1000 мислења да се напишат за тоа колку се лоши организаторите а уствари се нема точни информации.

Друже, престани да го тупиш. Имаш информација ти дека ги дал некаде? Немаш. Ќе претпоставуваме дека си ги задржал, бидејќи немаат обврска да ги дадат некаде. А тие како коцкаришта, што оставиле незнам колку луѓе без кров над глава, не ми се верува да се толку фини и ги дадат некаде.
Значи, ние продолжуваме да веруваме дека си ги задржал, а ти пиши пак ако најдеш информација дека парите се дадени во добротворни цели.

информацијата што ја превеле точка а што ја пастирал креаторот на темава ја има на англиски на неколку места по нетов...
истата, без додавање или одземање и без други детали...
нема инфо шо се десило со парите
еве едно од местата кај шо ја најдов

Овој беше Чичко ми така?:pipi:

Mене не ме чуди... Германците изгубија две светски војни бе, нив Бата Живоиновиќ ги таманеше ко муви... не бива од нив народ!

Абе да си ги земел парите на некоја млада рипка нека и ги даде додека да умре нонстоп надрвен ке му биде,ке неможат сандакот да му го затворат:pos2: ем и женската ке биде задоволна!

А што мислевте вие ? Само нормален народ постои во тој свет ?
Епа НЕ!

Епа кој го натерал да игра лотарија :ija: море се на некој такви се паѓа шо на мене не се падне со ѓупската музика ќе одам да ги земам :)

Mожеше да дајт во добротворни цели ама не му текнало па веќе ко ги одбил организаторот си направил лева рака десен џеб:je:

леле бот не ги зел парите ц ц ц ц...

Лееј зошто сите мора да почнете бот ова она. Чоекот си кажал не ги сака можеби е посреќен со тоа што го има. Некогаш и да имаш многу пари не е убаво. Чоекот изгледа си има некое мото си има што му треба и сега нејќа повеќе. Алал нека му е, а парите можел да ги даде на полно луѓе на кои им требале. Ама ај можеби телевизијата или лотаријата што и да било ќе го направи тоа.

Тие пари може после живот да го чинат, има секакви људи вака барем мирна глава...

паметен потег на старчето :helou:

Не е паметен потег,според мене - затоа што со тие пари,можел да нахрани многу гладни усти.

Ако он нема што да прави со толку пари,има луѓе кои ќе имаат јадење за цела година со тие пари.:wink:

Остај што ќе нахранел некои гладни души, гарант имал некои далечни роднини на кои и тоа како (како и на сите нас) им требаат пари... барам тоа можел :S

А бе не верувам ја дека ќе им ги остави на организаторите на лотото,единствено ако се работи за прост човек и мисли може дека го зафркаваат или слично...сам живее,вели нема блиски на кои што може да ги подари парите,автоматски нема кој да му сугерира што треба да прави...
Во најмала рака можел да си го израдува германското гето кај што живее со по некое милионче :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom