Генерална дискусија - EURO 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Многу избрзано и глупо УЕФА ја направи шемата за ова европско. Кој што сака нека каже, друго е кога во финале гледаш две големи репрезентации. Вака испаѓа дека Италија залудно ја згази Белгија, кога Белгија сега има огромни шанси за финале. Среќа што немам некој фаворит на ова ЕП. Уште мислам дека Франција сепак ќе освои на крај.

Инаку изгледа само јас воопшто не сум сигурен дека Хрватска би поминала со Португалија. Точно дека до сега одиграа одлично, секоја чест за тоа, ама и во 2008 ја тепаа Германија, се испофалија, имаа дури 9 бода во групата, па одма испаднаа од една Турција. Балкански менталитет е тоа за жал...

Aбе стварно овие им правеле пречек со автобус од ЈСП?
За што пречек, шо имаа една победа и испаднаа од групи :pos:
Љубомора рекоа :pos:

Имало и многу поутепани нации од нас, добро е.Слават 3то место у група, и ај остај тоа, од што не славеле никаков историски спортски успех, мораа да позајмуват бус од нас.Комедии.

Aбе стварно овие им правеле пречек со автобус од ЈСП?
За што пречек, шо имаа една победа и испаднаа од групи :pos:
Љубомора рекоа :pos:
Е како може од наши пари да се носи автобус у Тирана, се амортизира ова она... :icon_mrgr:

13501940_10208735364035390_3090856058150475468_n.jpg
А бе бусов некако познат ми е....хм?!
Па браќава зошто не кажуваат вакви работи бе? :D
И кажете после дека сме лоши комшии...ете за арно за лошо кој друг ако не комшија...:D
@Dardan-ia @Toni @Ali Pasha

Прегледај го приврзокот 151147
А бе бусов некако познат ми е....хм?!
Па браќава зошто не кажуваат вакви работи бе? :D
И кажете после дека сме лоши комшии...ете за арно за лошо кој друг ако не комшија...:D
@Dardan-ia @Toni @Ali Pasha
Абе имаше дилеми чија заслуга е . Вицепремиерот Фестим Халили се похвалил дека тој го обезбедил бусот, опозицијата деманираше со тоа дека ФШФ им дал Благодарница на град Скопје и Коце Трајанов, а бидејќи Албанија се стари пријатели со Народна Република Кина, ја мислам дека треба и нив една благодарница...смешки, невидени...

Кај славите пласман на 18 место на ЕП, па уште и во автобус позајмен од "непријателски" народ.

Идеалниот состав на СП14 до сега, според МРТ ..

Одличен голман, свака час

Ацпеликвита - Ќахил - Мамба - Играв против татко му, сигурно му е татко исто презиме имаат

Е овој многу е брз - Иде Миле лајковачком пругом - Не е Спиди Гонзалез, овој е од УРУ - Де Брајне

Џан - Не успеа да уфрли во петта брзина
СУБС - Уште го пече киксот од финалето на ЛШ, Џагњелка, Цунига, Малиов од Арсенал, Џогаев, Игуан, Боатенг со презимето на мајка му
ТреЊер - Тата Марино

И на овој грандиозен фудбалски собир, експертите од МРТ со заеднички сили ги одбраа идеалните 11мина. Куриозитет е тоа што ДЕ БРАЈНЕ е единствениот играч кој што успеа пак да се најде во идеалниот состав ..

Четириесет годишниот Кирали

Дамјан - Алдервил - Фонт - Вршаљко

Де Брајне - Бумгартингер - Риба на суво - Најпреценетото фудбалско суштество

Роберт треба да го најде Левандовски - Адуриц

СУБС: Козачич, Дин, Беирд, Коулман, ПИјаца, малиот Драгслер, Золтан Ѓера во ВБА, Челстрем, СИКТЕР-сон, секавичниот еДЕ’р, вечниот Подолски со само 31 година
ТРЕЊЕР: Стоматологот

*Екстра категории од оваа година

МВП: Владимир Вајз #ОфКорс

Најбољи 12-ти играч: реми меѓу исландскиот вулкан и топлата прегратка на мис’с Хоџсон

Златна Малина: Тотенхемовци

Последно уредено:
ОК е што, заради популаризација на фудбалот (читај - $), УЕФА реши повеќе земји да има, али многу идиотски ми личи ова со три екипи што можат да идат даље. Ми личи дека затоа целата концепција на тренерите се мења и влијае на целокупниот изглед на фудбалов на првенствово.
Првиве две кола многумина многу резервирано истапуваат и скроз е можно со тапа први две утакмици да идеш даље. Португалија дури и со тапа три отиде.
Или нека сменат број на екипи што идат даље или можда да напраат на првенствава да се игра по стариот бодовен систем, така нема да може да се надева некој дека со две изгубени по ред и една добро изиграна ќе иде даље.

Како го доживеа португалскиот спортски коментатор голот на Едер :pos:Ова ми е врв на се :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom