ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.901
- Поени од реакции
- 44.472
Еее Р. Ирска е најголем дел ПЛ.Пола фудбалери од двете Ирски играат во Чемпионшип или Шкотска, каква Премиер лига, каки курац.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еее Р. Ирска е најголем дел ПЛ.Пола фудбалери од двете Ирски играат во Чемпионшип или Шкотска, каква Премиер лига, каки курац.![]()
Е тоа да. Румуните на крај свите беа у напад, ама тоа е неискуство. Поискусна репрезентација у таква ситуација ќе ја имаше и гол разликата у предвид и ќе ги утепаше преку контра. Они башка и чуваа време на 1-0, а гол разликата излезе како пресудна.Многу глупо реагираа на крај од натпреварот со Романија. Место да чуваат резултат, можеа да нападнат за гол плус кој ќе ги однесеше во осмина-финале. Не знам што размислуваа во тие моменти![]()
E demek zhrepkata ne chinela, Italija ili Shpanija ke se spakuvaat prerano. Pa shto. Mora li sekogash edni isti da gledame vo 1/4 ili 1/2 finale. Mene mnogu mi se dopadnaa Ircite i Island. Borbeni do nemajkade, "zhivi lugje jadat", nema izgubena topka, davaat 110% od mozhnostite, a primadonata Ronaldo treba da go chekame dve tri utakmici gol da dade ajde fanovite negovi ke skokaat.
Spored nekoi statistiki 8% od celokupnoto naseleni na Island e vo Francija,
I ete golemata Italija se sopna na koj? Irska, dusha im ja izvadija, pa sega Shpanija, Italija, Germanija, ANglija ke se sretnat rano pa shto..I drugi nacii nauchija da igraat.
Болдираното, па и целиот пост ме потсети на ова видео
На форумов за спорт може да се збори против секого. Португалија - цигани. Англија - препотентни копилиња. Шпанија - цигани. Италија - жабари. Русија - шупаци ненормални. И за секоја репрзентација може да пишат дека сакаат да испадне пошто им биле одвратни.Toa e, ако се каже било што негативно, дури и малце негативно, поврзано со Албанија одма значи дека си против нив или не знам што, па уште и те напаѓаат со успесите на Македонија во спорт...
Ogromen uspeh na Makedonija vo Evropskoto Prvenstvo, istoricen.
Реално кажано.На форумов за спорт може да се збори против секого. Португалија - цигани. Англија - препотентни копилиња. Шпанија - цигани. Италија - жабари. Русија - шупаци ненормални. И за секоја репрзентација може да пишат дека сакаат да испадне пошто им биле одвратни.
Ама затоа ако пишеш нешто за Албанија, е тоа мора да е од љубомора. Пошто нели, Албанија мора да ти биде супер заради соживот, ко речи соживотот зависи од тоа дали ја ќе навијам за Албанија на ЕП или не.