Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога ги спомна Мората и Нолито и екипте шо освојувале ЛШ и ЛЕ дај кажи кој шпански напад го имаат Атлетико,Реал и Барса ?Арагнес му беше тренер на Шпанија во 2008..да беше нормален тренер немаше истата филозофија и истите играчи да ги форсира после СП 2014 покрај ваков огромен избор што го има Шпанија...Шпанија може да биди повеќе од пола од тие играчи само што овај не сака да ризикува и си ги повикува истите иначе смешно е да неможиш да составиш екипа од држава што три пати со ред ги дава ЛШ и ЛЕ шампионите и додаено со двократниот финалист Атлетико Мадрид..и да се мачат со едни умрени Чешка и да губат од Грузија на пријателски..Дел Боске не е нормален тренер според мене.
Аргентина не игра никаков фудбал искрено,ги гледав двапати на Копа Америка сега и ми се повраќаше ..нешто како полоша верзија од Италија само со подобри индивидуалци..тоа што сите му се победи се сплет на околности и индивидуални потези..и Аргентина неможи тоа посраното првенство Копа Америка да го освои а камоли Европското(хипотетички)..во Европа сите екипи знаат да играат фудбал и на резултат и нема лесни голови..
ФИнале како финале..на СП 2014 можеби Аргентина дури беше подобар противник реално ама сепак загубија..и нема логика да речиш дека ќе се прошетала Аргентина до трофеот ако играле во Европа..тоа се глупости живи..Аргентина не е нималку блиску до Шпанија кога се шеташе на последните две Европски
И не држи вода муабетов дека европските репрезентации биле подобри од Аргентина. Аргентина е моментално најдобрата репрезентација, ако денес има СП, би биле убедливо најголеми фаворити. .
Па и Велс и Португалија немаат исти играчи па пак Бејл гази. hhhhhheden drugar mi veli:
Eeee dodeka ronaldo se davi so island i nemoze gol da dade za pobeda,mesi 3 im zakaci na panama.
(i sleduva podujana triumfalna faca ,demek mi dokaza deka mesi pojak e)
Odi objasni mu deka Argentina i portugalija nemaat isti igraci i deka island e podobar od panama.
Како бе брат после еден натпревар очекуваш некоја репрезентација да воспостави доминација на европсково? Па само ЕДЕН натпревар е изиграно, почекај да завршат барем натпревариве од групите па после донесувај заклучок. Можеби сите овие репрезентации што ги наброја ќе имаат 3 од 3 во групната фаза. Си изгледал ти еден натпревар и готово донесе заклучок дека репрезентацииве се слаби.Јас зборувам за моменталната форма и игра момак , а со моменталната форма Аргентина ќе го избрише теренот со Шпанија. Ниту една екипа не покажа доминација на европското , дури ни Германија и Франција кои се фаворити за освојување. Факт е дека квалитетот на ова европско е најниско до сега , нема да ме чуди и Хрватска или Португалија да го освои.
Ако останат истите состави до 2018 во Русија , а не гледам колку драстично можат да се сменат, Аргентина за мене е број 1 за освојување.
Кога ги спомна Мората и Нолито и екипте шо освојувале ЛШ и ЛЕ дај кажи кој шпански напад го имаат Атлетико,Реал и Барса ?