Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.556
- Поени од реакции
- 26.676
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А шо бара Педро сега у составов после ``одличната`` сезона у Челзи ?
Фабрегас е вратен во форма од јануари и игра феноменално. Ама што ќе ти кажувам јас, ти сигурно го пратиш Челси константно.Каде бе бркот со Бартра, Васкез, Бруно, Педро, Сан Хосе...Па и Цеск.. Саул едноставно мораше да го викне. Али тоа е, нема да помирисаат терен овие. А и џабе си праете тим без Фабрегас, он ќе биде партнер на Бускетс.
Бускетс - Фабрегас
Силва - Иниеста - Нолито
Мората
Сеа се сечете за Саул а единствено сте го глеале и го памтите по голот против Баерн.
Многу го потценувате Васкез а дечкото искина втората полусезона и тотално заслужено добива повик, иако неочекуван со оглед на антагонизмот на бркото кон играчи на Реал.
Тиаго и Педро стандардно се шлепаат, ја првиот не би го повикал пошто е дебело преценет а вториот се знаеше дека му е омилен на брклето. Бруно ќе му е директна замена на Бускец или проба за двоен пивот, во што не верувам.
Одбранана е хит, ако се повреди еден од Пике и Рамос, со Бартра или Сан Џозе ќе свиткаат џамче
Де Геа
Беле/Хуан/Аспи - Пике - Рамос - Аспи/Алба
Бускец
Коке - Цеск
Иниеста ---- Силва
Мората
или бар едно крило Васкез/Педро, плус Нолито и Адруиз кои можат пријатно да изненадат, би бил тим со кој би стигнале до полуфинале.
Шо ме прашуваш мене , ја не го праев списокот на Велс . Ова на интернет го најдов . Могуче е да е и грешка или новинарска патка некоја зашто на сликата ги нема боите од федерацијата како кај останатите состави.[DOUBLEPOST=1464786373][/DOUBLEPOST]Чекај кај е Бејл во Велс?
Моја грешка што не ја проверив а единствена слика беше шо немаше знак од федерацијата.Погрешна слика објавил
![]()
Ќе гo игрa бркoт Де Геa или ќе умaрa уште сo Икер?