Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хет трик Кристијано.Вечер Португалија 3-0 најмалце.
Ти Англија ја гледаше воопшто, виде како извадија нерешено со нив Русите? Хрватска не ја гледав, али ако некој доминирал на утакмица убедливо, тоа се Англичаните.power ranking на најпатетичните репрезентации до сеа -
1. Белгија
2. Австрија
3. Англија
дали Португалија вечерва ќе завземе место...
Мислам дека Хрватите имаа повеќе доминација него Англичаните.Ти Англија ја гледаше воопшто, виде како извадија нерешено со нив Русите? Хрватска не ја гледав, али ако некој доминирал на утакмица убедливо, тоа се Англичаните.
Да ја гледав и освен во првите 30тина минути не беа воопшто убедливи камо ли доминантни... ги ставив нив бидејќи нема кој друг, Франција и Германија немаа посилен перформанс но битно победија, така да они се заслужено таму.Ти Англија ја гледаше воопшто, виде како извадија нерешено со нив Русите? Хрватска не ја гледав, али ако некој доминирал на утакмица убедливо, тоа се Англичаните.
Мислам дека Хрватска го одигра најубавиот меч за око досега, со доминација, шанси, стативи, пречки. Тактички најдобар меч беше оној на Италија од синоќа, како си ги одработија Белгијциве...![]()