Генерален штрајк на СОНК

• Креатор на темата Креатор на темата alex-st
  • Време на започнување Време на започнување
За ЈБТ можам да ти потврдам од најсигурни извори дека ќе има настава со часови скратени по 15 минути, но може да се случи да одиме во школо колку да не се обработуваат саботите после... како и да е ако си 1 или 2 год од 7 и пол а 3 или 4 од 1 и пол... поздрав

А може да кажеш кои ти се сигурните извори? :) Или тајна тоа?

Ќе учи ли утре Орце или не? Верувам само на доверливи извори.:pipi:

Марко јави и се на класната ке ти каже таа.Мене Весна англиски ми кажа да дојдеме во школо, исто и Ане физичко...Мери француски на нејзините им рекла не доагајте...Исто и Бети физика така рекла...некои класни па воопшто не им се јавиле на децата....
Јас ке идам, и покрај тоа што школото ми е 15 км...ако не се учи ке ги отерам у пичку матер сите и ке ги тужам на суд за одземање сон и залудно трошење пари по автобуски билети:pipi:

За Корчагин некој знае? Да не станувам џабе у 6:30 да ме враќаат :jaj:

Орце не учи. Аман еј, Анета и минатата недела викаше доете.. Џоле е со СОНК, па дур они не прекинат, Орце нема да учи.

Орце не учи. Аман еј, Анета и минатата недела викаше доете.. Џоле е со СОНК, па дур они не прекинат, Орце нема да учи.
pa taka e ne se uci se dodeka sonk ne go prekine strajkot so mi e gajle so vikaat direktorite na ucilistata

Абе додека не кажат на вести штрајкот е готов седете дома....

Еве на вести кажаа дека штрајкот и утре продолжува, ама јас ќе тркнам до школо барем да ме видат 1 час и дома после ќе идам Серанови да гледам :back:

A за Велешкиве средни имате ли некоја информација,?? ама не верувам дека ќе се учи. Минатата недела ниту едно школо не учеше.
Сега да видиме Дојчин шо ке каже на Сител ...

Утре у школо барем за орце се иде само на прв час....да с епојавиме за да не се избркаат оние со договор на дело...штом ова го рекле цеце и благуна им верувам:pipi:

Некој да ми каже дали Никола Карев во Струмица ке учи утре?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom