Генерален штрајк на СОНК

• Креатор на темата Креатор на темата alex-st
  • Време на започнување Време на започнување
Аман до кога вака?:tapp: За нас е најлошо, ај то шо не ќе мојш ниту една оценка да попрајш туку појќе да ја расипиш све ќе ни се соберит во една недела, а беше планирано некои писмени да прајме сеа други покасно за да не се собери наеднаш ама како шо гледам обратното ќе биди

Баш тоа е подобро нема да има да паднеш година ....ние од струга цареви сме не одевме ни еден месец септември цел и нишо се исто...пак за една недела бил проблем :vozbud:

До сите кои учат во Орце...утре се учи....скратени часови без тестови и испрашувања...потврдено од повеке професорки

Некој има информација за " Ѓеорги Димитров " ?

До сите кои учат во Орце...утре се учи....скратени часови без тестови и испрашувања...потврдено од повеке професорки
Нека дојдат од дома да ме соберат, ако кажат на вести дека се учи, ке идам, ако не, КОЈ ГИ Е*Е. :)

Некој има информација за " Ѓеорги Димитров " ?
Не учат, ми кажа другар, мајкаму предава таму.

Се јавува една професорка и ми вика утре на школо...после неа врти друга и ми вика не сте во школо?
Совет?
Се да им еба*

А инфорамција за ЈБТ????
Слушнав некој гласини ќе сме учела,ама колку е точно незнам
Па ако имате информации пожелно би било да кажете...
Фала

Информација колку се скратени часовите во Орце???И сеа ќе се оди или не..да не станувам џабе у 15 до 7..:D

Се јавува една професорка и ми вика утре на школо...после неа врти друга и ми вика не сте во школо?
Совет?
Се да им еба*

Значи дур не кажат на А1, не го врти Џеи Џеи. Типот поминал милион гарнитури и баш му е гајле за ова, коска е за вакви ствари, така да, доколку СОНК не се спогоди со Владата, Орце Николов не учи.

пис.

А инфорамција за ЈБТ????
Слушнав некој гласини ќе сме учела,ама колку е точно незнам
Па ако имате информации пожелно би било да кажете...
Фала
За ЈБТ можам да ти потврдам од најсигурни извори дека ќе има настава со часови скратени по 15 минути, но може да се случи да одиме во школо колку да не се обработуваат саботите после... како и да е ако си 1 или 2 год од 7 и пол а 3 или 4 од 1 и пол... поздрав

За ЈБТ можам да ти потврдам од најсигурни извори дека ќе има настава со часови скратени по 15 минути, но може да се случи да одиме во школо колку да не се обработуваат саботите после... како и да е ако си 1 или 2 год од 7 и пол а 3 или 4 од 1 и пол... поздрав
Ок фала,среќа 2 смена сум ќе има време за спиење:):)

Значи дур не кажат на А1, не го врти Џеи Џеи. Типот поминал милион гарнитури и баш му е гајле за ова, коска е за вакви ствари, така да, доколку СОНК не се спогоди со Владата, Орце Николов не учи.

пис.
ма мен. :)

Нешто за Никола Карев да кажевте...подетално...

Штрајкот во Охридската гимназија продолжува:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom