Генерален штрајк на СОНК

• Креатор на темата Креатор на темата alex-st
  • Време на започнување Време на започнување
директорот мој "НАРЕДИЛ" у понеделник сите у школо да сме биле-маме му ебам педерастично

Кј нас дошле некој деца од прва и втора година и се бунеле да учимо и затоа сега од понедалник у школо... :tapp:

не сте салам бре...да бараат да учат......ц.ц.ц.ц.ц.

abe nema skolo so vi e toj so saka da ide neka ide ja dodeka ne kazat strajkot deka e zavrsen nema sansi da odam u skolo so da idam za 20 min cas i so ke praime ke se gledame u skolo zosto nekoi profesori si strajkuvaat i ne predavaat

[zEUs];1928718 напиша:
Кј нас дошле некој деца од прва и втора година и се бунеле да учимо и затоа сега од понедалник у школо... :tapp:
Не е тоа причината што учите. До директорот е. Како ќе одлучи тој, т.е. како ќе му засвират од партијата, тој така ќе заигра. Не е до децата што молеле, тие можат да молат и уште недела дена :)

[zEUs];1928914 напиша:
Па и ја тоа се нервирам... бараа да уча...:tapp:
кј го има тоа...:toe: :pop::pop::pop:

хахахахха вистина треба некој вистина добар да му забај на овие....не ми се верва дека поп ке ја реши работата:vozbud:

Штрајкот продолжува.

Од зависност од која партија Ви е Вашиот директор, од кај влече конци и остало, ке учите или нема да учите. Прашајте си другарчињата дали некој разбрал дали директорот побарал да се вратите на школо или не и тоа е тоа. Официјално, сега за сега од СОНК, штрајкот продолжува.

хахах кај нас побарал директорот да се вратат ученици на настава...ама никој не бил...кој го е.. директоро.....ни самиот не знае од која партија е...не ни знај шо бара во музичко...а не ке кажва кој да се врати на школо....

А што да кажам јас?Мојот директор (на орце) е директор веке 10 години..значи поминале неколку влади он пак е на власт..појма немам од која партија е...ама знам дека орцевци не учат

Не е тоа причината што учите. До директорот е. Како ќе одлучи тој, т.е. како ќе му засвират од партијата, тој така ќе заигра. Не е до децата што молеле, тие можат да молат и уште недела дена :)
Причина е, но не е главна причина.

Секако дека и постапките на децата имаат некакво влијание врз одлуките од директорот, кое е различно од нула. Директорот не е човек од челик :).
не сте салам бре...да бараат да учат......ц.ц.ц.ц.ц.

Имаме две опции,
Првата е да учиме,
Втората е да учиме.
Разликата е во тоа кога ќе учиме, дали од понеделник до петок или во саботите..
Така да не би рекол дека некој не е „салам“.

Причина е, но не е главна причина.

Секако дека и постапките на децата имаат некакво влијание врз одлуките од директорот, кое е различно од нула. Директорот не е човек од челик :).

Имаме две опции,
Првата е да учиме,
Втората е да учиме.
Разликата е во тоа кога ќе учиме, дали од понеделник до петок или во саботите..
Така да не би рекол дека некој не е „салам“.

aha uzivaj so ke idam u sabota pa i nie ke strajkuvame be sabota nikoj u skolo i gotovo

Аман до кога вака?:tapp: За нас е најлошо, ај то шо не ќе мојш ниту една оценка да попрајш туку појќе да ја расипиш све ќе ни се соберит во една недела, а беше планирано некои писмени да прајме сеа други покасно за да не се собери наеднаш ама како шо гледам обратното ќе биди

Абе било тоа ко на филмој... :tapp: викнале камере локални телевизие и на вести имаше... :toe: а и ја тоа се нервирам дека има ова све некоја политичка позадина :nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom