- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Додека ти се се тешиш кој како и зошто би купил, хбох слим го нема веќе на полиците за продажба. Е ТОА ЈАС ТИ ГО ЗБОРУВАМ
Човече, ШТО МИ Е МЕНЕ ГАЈЛЕ?!
Кога ни ти не можеш да ја наброиш причината зашто е тоа така, освен ради МАРКЕТИНГОТ на Microsoft. Така?
Ај сеа убаво размисли што ти е тебе битно во дискусијава, која фирма прави подобри конзоли или која фирма има подобар маркетинг?
Си запнал со тоа маркетингот и се грижиш за Мајкрософт ко да е на татко ти компанија...10 страни уназад ти викам да прекинеш со продажбите кои не значат НИШТО на индивидуата. Бар да знаеше зашто се продава повеќе еј!
Вака само пишуваш "Xbox Slim се продаде зверски, браво за Мајкрософт срциња се ги сакам највеќе. Не знам зашо се продаде повеќе, нема ништо повеќе од PS3, ни блу-реј, ни онлајн, ама на луѓето изглеа не им е битно тоа. Зомбија се на маркетингот на Microsoft.". Сфаќаш сеа зашто се закопуваш сам?
Мислиш дека ни кажуваш нешто, уствари никој не те сфаќа сериозно....
Да мислеше малце и да не бркаше бројки цело време по нет, ќе сфатеше дека главната причина за разликата е најверојатно Natal. Али хеј, премногу е да барам од тебе место да пастираш бројки и да прашуваш бесмислени прашања, за промена да анализираш и да ни кажуваш твои мислења?
Да не збориме што УШТЕ не одговори на прашањето што биле твои фактори во купување на 360ката, бидејќи се фалеше дека не било ради пиратските игри.