Гејминг војна

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Имаше некаде прочитав вака:

Нинтендо е возбуден за неговото минато (боомот со контролерот, финтес и слично...)

Сони се труди за неговата иднина (блу рејот, 3д гејминг ......)

Додека Мајкрософт одсекогаш користел за сегашноста.

Убваво кажано и треба сите да се сложиме со ова.

Него Joker натал не е иднина на сите игри, нормлано дека џојстик си е џојстик. Но за фамилијарни игри тоа е иднината верувајми. Уствари не чекај Fable III чим има фулл подршка ќе биде интересно

Јас искрено мислам дека 3Д не е иднината на гејмингот (барем не во следните 10 години) ... Џабе фураат Сони сега со 3дто , си ги трошат парите и плус 80% од гејмерите не се заинтересирани посебно (од тие што го искусиле тоа). Истото го мислам и за Наталот , и тоа не некоја иднина во гејмингот во блискиве годнини. Еве едно клипче да се насмееме малце =) Тхе Хепи фемили

Според луѓето што ја имаат играно Killzone3 во 3Д..........WOW:vozbud:начинот на кој ти фрчат куршумите покрај тебе...изгледот на пушката и се што се случува околу тебе.....е WOW:vozbud:......
......моето мислење е...и ако немам играно ништо во 3Д...но имам гледано слики....Прегледај го приврзокот 29993......да иднината е во 3Д ...зш....па сите сакаме да бидеме поблиску до игрите да добиеме поголемо ниво на возбуда особено ако играш игра со возење како Split Second...само замисли си ја и ке сватиш за што дрдорам......а тоа дали е Sony или Microsoft не е вазно,вазно е да биде достапно за сите.....

П.С. за да ја гледаш сликава во 3Д вкрсти ги очите и фокусирај се малце...:D

Не дај боже комшиите да гледаат низ пенџера шо се дешава со Наталов :).

Ќе има и на хбох и на сони 3Д, ама во Македонијава тешко дека некој може да си дозволи такво задоволство.

--- надополнето ---

А што игра е та со глисерот на видеово со наталов?

--- надополнето ---

Еве нешто интересно да прочитате

One Year Later, Did These E3 Xbox 360 Promises Come True?

One Year Later, Did These PS3 and PSP Promises Come True?

Ќе има и на хбох и на сони 3Д, ама во Македонијава тешко дека некој може да си дозволи такво задоволство.

--- надополнето ---

А што игра е та со глисерот на видеово со наталов?

--- надополнето ---

Еве нешто интересно да прочитате

One Year Later, Did These E3 Xbox 360 Promises Come True?

One Year Later, Did These PS3 and PSP Promises Come True?

Joey, with all due respect, мене искрено ме пукна со линковиве :).

Се каам шо ти викав да читаш па после да постираш. Не тури од спамовање

Joey, with all due respect, мене искрено ме пукна со линковиве :).

Се каам шо ти викав да читаш па после да постираш. Не тури од спамовање

Абе вие читајте само, јас цел живот ќе ве учам по нешто :D

Ол хеил Јоеу! Сен сеи , уат из аур некст асајмент ?

Добро бе кога ќе кажам дека хбох експлузива оди на пц одма кометари ова она, особено МАЦ. А сеа се шушка дека heavy rain е на листа за ПЦ никој ништо не коментира? ХМм

Добро бе кога ќе кажам дека хбох експлузива оди на пц одма кометари ова она, особено МАЦ. А сеа се шушка дека heavy rain е на листа за ПЦ никој ништо не коментира? ХМм

Не коментираме на гласини. :)

Не ме чуди , али ја ова од тебе го дознавам . Мораш за овакви работи да оставиш source од каде си го дознал...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom