Гејминг војна

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Има нешто што не разбираш? Игрите кој што се на хбох и на пс3 90% изгледаат подобро на хбох!!!

Токму затоа реков лајна игра, дека има блуреј има триста чуда ама џабе.
Додека вие си се тешите колку добар е пс3, хбох изнајви дека стигнале до 40 Милиони продадени конзоли. Пс3 има 34 милиони. И тоа пази хбох последнава година му беше никаква многу малце новости НО СЕПАК успеа да остане пред пс3.

Пс3 Се надева дека со наредната финал фантазу и со гт5 ќе успеат да се приближат некако, но мало потсеување што се има на хбох наредно.

Alan Wake

Gears of war 3

Fable 3

Crack Down 2

Halo Reach

Кој те лажел дека изгледаат подобро, GT? : )

И пак со продажбиве...абе Џои, во Македонија сигурно има 20.000 Xbox360 купени и само 10 PS3-ки. Карикирам, ама разликата е таа. Дали е тоа зашто Xbox360 е подобра конзола?

Ај молим те размисли малце, не читај сајтови кои носат ЗАКЛУЧОЦИ, туку читај факти и носи твои заклучоци. :)

:pos2::pos2::pos2:Неколку дена не бев на форумов и ги читам последниве 3-4 страни и Joey успеа така слатко да ме изнасмее сега можам мирно да си легнам.

P.S. - не ми пипај во UNCHARTED 2 и GOW3, не си дораснат!!!!!!!!!!!!!!!!!

:pos2::pos2::pos2:Неколку дена не бев на форумов и ги читам последниве 3-4 страни и Joey успеа така слатко да ме изнасмее сега можам мирно да си легнам.

P.S. - не ми пипај во UNCHARTED 2 и GOW3, не си дораснат!!!!!!!!!!!!!!!!!

Па ми ја потековте глава со 3 игри, нема смисла. уствари чекај тоа е се што имате да се фалите.
Толку добро знаете како стојат работите кај конзолите но сепак терате инает.

Чепнете малце што се нуди хбох во иднина, бидејќи очекувам пола од пс3 да се префрлат на хбох.

време е да сватите дека не е во светот доминантна само една конзола како што беше со пс1 и пс2. Времињата се менуваат а пс3 е прво место само во Јапонија каде шо има продадено повеќе од 60% од пс3-ата не дека е закон туку дека си го сакаат својот производ!!!!

:back::back:

2sbvrpw.jpg

Еве една слика која што кружи по форумиве и викаат дека е Е3 Lineup. Ако е ова вистина, Sony ќе направи BOOM!

Mass Effect 3 (bye bye x360 exclusivity), GoW3 Afterfall (expansion или DLC). И најбесната, TWISTED METAL HARBOR CITY! :vozbud::vozbud:
Како што реков, пред некој пост, Килзон 3.

А погледнете подолу, Call Of Duty MMO (или ќе биде срање, или ќе биде нешто фантастично).

Масс ефект 3 можно е да е на пс3. Откако мајкрософт зеде метал геар и финал фантазу од тогаш се знаеше дека нешто ќе "прелета" кај пс3.

Но форза моторспорт 4, баттелфилд 3, масс ефект 3 се игрите кој ме прават да не верувам на листава. Некако е премногу рано за да се даде БИЛО каква информација.
Пс3 има изненадување некое поголемо ама кое незнам. Се шушкаше Гта 5 ама ќе видиме.

Да ве разочарам малце :smir: Твистед метал за жал денес беше потврдено дека не е точна информација и дека не се прави . Мас Ефект 3 нема шанси да дојде на пс3 поради една причина Bioware во 2006 потпишаа договор за ексклузивитет на Мас ефект 1/2/3 и тука нема беѓање =) а за другиве игри и не ми е гајле ... Килзоне обичен шутер кој имаше само графика и ништо друго (мултиплејерот се играше само 3 месеца CoD ја згази одма) Најинтерес факт е што сите мислат дека големиот ракав го држат сони епа wrong ... оваа година Мајки ке донесе многу страшни ствари хинтаат на многу ствари . Еве ви пример Hideo Kojima минатата недела рече дека на Е3 ке има изненадување со Наталот и цитирам "Natal Might Get Shot" - МGS :smir: И Ерт листава ти е фалш :pos2: Кај ти се Фејбл 3 ? Кракдоун 2 ? Новиот екс шутер на 360 ? Се гледа дека типот што ја напраил сликата е сони ориентишан :smir:

Да ве разочарам малце :smir: Твистед метал за жал денес беше потврдено дека не е точна информација и дека не се прави . Мас Ефект 3 нема шанси да дојде на пс3 поради една причина Bioware во 2006 потпишаа договор за ексклузивитет на Мас ефект 1/2/3 и тука нема беѓање =) а за другиве игри и не ми е гајле ... Килзоне обичен шутер кој имаше само графика и ништо друго (мултиплејерот се играше само 3 месеца CoD ја згази одма) Најинтерес факт е што сите мислат дека големиот ракав го држат сони епа wrong ... оваа година Мајки ке донесе многу страшни ствари хинтаат на многу ствари . Еве ви пример Hideo Kojima минатата недела рече дека на Е3 ке има изненадување со Наталот и цитирам "Natal Might Get Shot" - МGS :smir: И Ерт листава ти е фалш :pos2: Кај ти се Фејбл 3 ? Кракдоун 2 ? Новиот екс шутер на 360 ? Се гледа дека типот што ја напраил сликата е сони ориентишан :smir:

Јас не реков дека е вистинска сликава :). Ќе видиме шо ќе биде на е3 :).

Не коментирам јас ништо чекам на вас.

Forza 3 fanboy

И шо сеа ја треба да најдам на нет некој други двајца шо ке ја фалат GT 5 и така у недоглед.
By the way од првиот клип се гледа од авион дека GT 5 е боља.:baeh:

Хехе, абе стварно им се чудам на луѓево како можат да споредуваат финален продукт на една игра (ФМ3) со некое демо на ГТ5. :pos2:

Иначе се гледа на првото видео дека ГТ5 изгледа подобро. А овие идиотиве што имаат поврзано преку компонент кабли и имаат наместено RBG Full (погрешно имаат пишано, RGB се пиши) работи само ако ПС3ката е поврзана преку ХДМИ. Идиоти до тука и назад. :tapp::tapp: . И докажано е на тестови дека на секој телевизор не е исто, на некој RGB Full изгледа подобро од RGB Limited, додека на некои тв-а е обратно.

Имам играно и xBox360 и PS3.Не сум мераклија по конзоли но каде каде PS3 имаше подобра графика од xBox360 а и xBox-от сецкаше по малце.Телевизорот беше истиот но игрите беа различни.На PS3 ја играв NBA и COD4 а на xBox фифа 09.

Имам играно и xBox360 и PS3.Не сум мераклија по конзоли но каде каде PS3 имаше подобра графика од xBox360 а и xBox-от сецкаше по малце.Телевизорот беше истиот но игрите беа различни.На PS3 ја играв NBA и COD4 а на xBox фифа 09.

Графика не се споредува така, CoD4 со Фифа :)

Не коментирав ништо, и не сум фан на форза 3 туку на неед фор спеед :smee:.

Најдов на интернет таква споредба и ја ставив. Иначе според клипот колите се подобро изработени ама физиката при судир е 0.

Иначе според клипот колите се подобро изработени ама физиката при судир е 0.

Fanboy не беше упатено на тебе туку на мороните што рецензираа демо со финален производ?????????

А за физиката при судар гарант во сетинзите на играта има опција да уклучиш и исклучиш (car damage)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom