Гејминг војна

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
А знаеш ли зошто е тоа така? Затоа што играта ако е мултиплатформска мора да биде иста на двете конзоли. Не можат на едната да стават работи што нема да ги стават на другата. :baeh:
Ja заборави Heavy Rain, па сега исто GT5 ќе излегува, па Demon's Souls.

Дечко, оди играј фудбал и не трескај зелени. :smir:

А шо има лошо ако игра ПЕС,Фифа или некоја друга игра од жанр на спорт. Ако игра такви игри си мислиш не знај ништо друго? Си мислиш дека знајш нешо поќе од него ако тој игра ПЕС а ти играш Сплинтер или МВ2?
:smir:

А шо има лошо ако игра ПЕС,Фифа или некоја друга игра од жанр на спорт. Ако игра такви игри си мислиш не знај ништо друго? Си мислиш дека знајш нешо поќе од него ако тој игра ПЕС а ти играш Сплинтер или МВ2?
:smir:

Не, не викам за тоа. Тој самиот кажа пред неколку поста. Ова не ми се свиѓа она не ми се свиѓа, јас само фудбал си играм. Ако немаш играно игри, и се правиш паметен со гугл (додуша и од таму не чита), подобро чути си. Па имал 100 или не знам колку игри, а има играно само 5 од нив. :smir:

А знаеш ли зошто е тоа така? Затоа што играта ако е мултиплатформска мора да биде иста на двете конзоли. Не можат на едната да стават работи што нема да ги стават на другата. :baeh:
Ja заборави Heavy Rain, па сега исто GT5 ќе излегува, па Demon's Souls.

Дечко, оди играј фудбал и не трескај зелени. :smir:

А се извинувам 10 игри биле. А остај то плаќате 10$ повеќе дека и обични игри ви редат на блуреј :tapp:

Fifa ми е најиграна, никој не кажа дека не сум ги играл сите.

А се извинувам 10 игри биле. А остај то плаќате 10$ повеќе дека и обични игри ви редат на блуреј :tapp:

Fifa ми е најиграна, никој не кажа дека не сум ги играл сите.

Од каде информација дека плаќаме 10$ повеќе? Море море сега почна напамет да зборува, оди рошкај малце по продавници да видиш. :tapp:

Абе аман немој така :pos2:
Тоа е јавна тајна, и пак мајкрософт ќари од тоа

Колку пари е дуал леер? А колку пари е блуреј?

лол, така гледаш ти? Оф мори мајко. Шо има врска колку пари се празните :tapp::tapp::tapp::tapp:.

Да го рачунаа и тоа сега ПС3 игрите ќе беа 90$ една. :tapp::tapp::tapp:

Шо имат врска ? :pos2::pos2:

Аку аку

Па нема врска.
Ама како да ти објасниме? : )

Ај вака - Колку е FIFA World Cup за Xbox 360, а колку за PS3?

Ама кажав мајкрософт пак си корисити тука. Што е паметно од нивна страна. Како може да нема врска кога едно блуреј е 10$.
Или кога ќе земат 10 милиони блуреј им ги даваат по 1 долар? :pos2:

Ама кажав мајкрософт пак си корисити тука. Што е паметно од нивна страна. Како може да нема врска кога едно блуреј е 10$.

Хех, ти го глеаш тоа како Microsoft да се паметни.
Не се, него корисниците на Xbox, меѓу кои спаѓаш и ти, сте прилично наивни (ај си викам да не речам глупи, иако генерално така испаѓа).

Он ти продава обичен дуал леер за иста цена за која Сони ти продава блу-реј.
Значи не е Сони глуп тука...некој друг е. :)

Како што реков претходно. Ти не ни имаш погледнато на некоја страна да видиш како се движат цените на игрите. Готово се докажа колку знаеш што зборуваш, :tapp:
:pos2:

Хех, ти го глеаш тоа како Microsoft да се паметни.
Не се, него корисниците на Xbox, меѓу кои спаѓаш и ти, сте прилично наивни (ај си викам да не речам глупи, иако генерално така испаѓа).

Он ти продава обичен дуал леер за иста цена за која Сони ти продава блу-реј.
Значи не е Сони глуп тука...некој друг е. :)

А што ако ми пордадел блуреј? Добивам нешто ? НЕ!!! Дали ќе е играта на блуреј или на двд на крајниот корисник тоа не му значи ама баш ништо.

:pipi:

Како што реков претходно. Ти не ни имаш погледнато на некоја страна да видиш како се движат цените на игрите. Готово се докажа колку знаеш што зборуваш, :tapp:
:pos2:

Цените какви што се такви се заради блурејот, хбох користи гужва само.

А што ако ми пордадел блуреј? Добивам нешто ? НЕ!!! Дали ќе е играта на блуреј или на двд на крајниот корисник тоа не му значи ама баш ништо.

Па...за истите пари ќе добиеш поквалитетни звуци (некомпресирани), подобри филмчиња, можда и текстури итн итн...

Но, зашто да плаќаш помалце кога може повеќе?

Ти реков, наивни сте. Место да речеш "Еии да бе, ова DVD е пола долар цена, а Блу-реј е $10, треба да се буниме", ти ми продаваш тука некои вакви финти на форум.
И да не добиваш НИШТО, рачунај трошоци.

Microsoft ги кошта $10 целото пакување (DVD, опаковка, manuEL итн), а Sony $20. А идат за иста цена на крај, кој губи тука, што мислиш? :)

Цените какви што се такви се заради блурејот, хбох користи гужва само.

Цените беа такви кога искочи Xbox-от, да те информирам.
Need for Speed Most Wanted, за Xbox беше $60, а за PC беше $45.

ЗНАЧИ, ПАЗИ - ИСТАТА ВЕРЗИЈА, НА ИСТО DVD, ИСТИ КУРАЦ - 15 долари више. Дечките од OXM (кои се фанови до даске), ги пцуеја Microsoft за ова. Сега е средено мање више.

Информирај се, не знам како доаѓаш до заклучоциве...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom