Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
yin yang напиша:Svetovid напиша:Pred da im tekne takvo nesho neka vidat ovde:
http://www.b92.net/specijal/gay-parada/gay-saop.phtml
:twisted:
Ако се воодушевувате на Српските методи на промовирање на сила... тогаш... :roll: Веројатно Јован Вранишки ви е владика.
Dani^^^ напиша:OBDN rekov AKO SI...ne te znam ne te poznavam ne me ni interesira. Samo tolku te trogna temava shto pomisliv deka od licno iskustvo zboris. Ako te navredi toa izvini eve pak samo moja pretpostavka ...
Тешење.yin yang напиша:Dani^^^ напиша:Homoseksualnosta e neprirodna pojava t.e poremetuvanje dosta slicno na bolest koe e povrzano so hormonite vo covekovoto telo kako i so stabilnosta ili labilnosta na karakterot. Da ne spomuvam tuka i vo kakvi uslovi rastel covekot,dali imal povekje ljubov od majka mu ili tatko mu, dali bil matretiran i tn i tn...Isto taka - deneska od site homoseksualci ,barem edno 30,40% se deklariraat kako homosi (tamu kaj sho mozat)samo za da bidat razlicni.
Неинформираност.
yin yang напиша:Моето_е_поголемо напиша:Некој спомна дека хомосексуалноста е болест, не би го дефинирал тоа како болест туку како неприродна појава
Во природата (кај животните) има примери на хомосексуалност. Не е сигурно дека им недостига љубов?
Моето_е_поголемо напиша:yin yang напиша:Моето_е_поголемо напиша:Некој спомна дека хомосексуалноста е болест, не би го дефинирал тоа како болест туку како неприродна појава
Во природата (кај животните) има примери на хомосексуалност. Не е сигурно дека им недостига љубов?
Де наведи ми две животни што се во хомосексуална врска :?
Мистичен напиша:Тешење.
Моето_е_поголемо напиша:Де наведи ми две животни што се во хомосексуална врска :?
Garfield напиша:Си ја видел онаа сликана со кучињата како се онаквует, два мажјака! Побарај, ја има!
Не дека бранам нешто или напаѓам друго, ама:
си видел коза на психијатар или некое друго животно.
Или уште поубаво, си видел брав хирург?
Не поставувај глупави прашања.
Има разлика од свесни суштества, разумски, когнитивни суштества и животните, кои се сетилно-инстиктивни створови.