Геј парада во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема да ми пречи ама да одам со нив на парада не би сакал. А поарно да не прават пошо ке се истакнат кои се (не дека мене ми смета ама на некој погоре очигледно му сметаат), а уствари и тие се луѓе имаат сите права и слободи во животот + демократија

Тоа што сум етнички, верски, расно и по прашањето на сексуалната ориентација либерален не значи дека би поддржал таква работа.
Одговорот е не.

Би ја поддржал доколку на крај цела манифестација заврши со стрелање!!!!

СпаЈдеР напиша:
BABY DJ,што ти згрешиле педерите?...бтв,некро јас ги прифаќам нив(педерите) како нормални луѓе ама мислам,тоа најмалку би било поради една циркузантска парада....а тоа да ги натераат и другите да станат како нив сериозно го мислиш?:lud:

А бе да се нормални не би биле педери, а друга работа е што лично не ги поднесувам зошто некој од нив ми згрешил. Ако мислиш дека генерализирам така е, ама секој има право на свое мислење нели.

NE!
Nema potreba od takvi sranja.Zasto?
Koja e celta na takvi `manifestacii` kaj sto nekoi bolni lugje setaat so gol g`z nadvor na ulica?Ne e li kontraproduktivno i za niv samite?Sto ke postignat?
Eve jas sum heteroseksualno orientiran pa ne setam so gol k.r po ulica u znak na baranje na nekoi `prava`.
A ako resat da pravat takov belaj...
ke projdat slicno vaka:
=

Абе темава е сумњива да не се најавува нешто??

Ја би подржал ако нека има повеќе педери тоа значи повеќе девојки за нас со пукаме у еден правец :)

Aleksandar 1000 напиша:
Ја би подржал ако нека има повеќе педери тоа значи повеќе девојки за нас со пукаме у еден правец :)

како демек немаме доволно девојки??? :vozbud:

Немам ништо против, ама има луѓе што не им се допаѓаат такви работи, па може да им направат нешто што се случува кога организираат паради по балканскиве градови (и не само по балканските)

Necrophilia напиша:
како демек немаме доволно девојки??? :vozbud:
Не знам кај читав дека во Јапонија(не сум сигурен дали беше Јапонија,ама како што се сеќавам)имало по една женска на 20 машки...и сега види ти дали имаат они доволно девојки...инаку во Македонија има доволно па и повеќе од доволно :je:

BABY DJ напиша:
А бе да се нормални не би биле педери, а друга работа е што лично не ги поднесувам зошто некој од нив ми згрешил. Ако мислиш дека генерализирам така е, ама секој има право на свое мислење нели.
Некој од нив ти згрешил, па затоа сите се ѓубриња?
Зарем никој друг не ти згрешил во животот? Според твојава логика ти не би требало да имаш веќе пријатели/ки, партнери/ки.

Свашта ќе прочита човек:)

Нека има парада, мене не ми пречи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom