Геј бар близу вашето место на живеење

Како би реагирале доколу се отвори геј бар во близина на вашиот дом?

• Би ми пречело

Гласови: 249 56,5%
  • Сеедно

Гласови: 113 25,6%
  • Немам ништо против

Гласови: 79 17,9%

• Вкупно гласачи
    441
Статус
Затворена за нови мислења.
Каков геј бар ке земам ке им го искршам ако го направат во моја близина. Точно ли е дека има уште еден геј бар отворено негде на патот пред арачиново?

Нема да ти пречи? Ќе те начекаат црнци навечер кога ќе ти го начукаат има да ти пречи и тоа како:vozbud:

Сеедно ќе ми е мене. Ама ќе се чудам кој би одел. Оно можеби има гејови, ама тешко дека ќе идат.

Нема воопшто да ми пречи.
Но тоа е само фантазирање кај може тука да отворат одма ќе ги линчуваат!

во случај такво нешто да е отвори куде мене, сигурно ќе го заобиколувам или ќе мижам :toe:

во случај такво нешто да е отвори куде мене, сигурно ќе го заобиколувам или ќе мижам :toe:

Може и со отворени очи да поминуваш, со ништо нема да ти брцнат во нив.

Туку што си е сигурно, стави си наочари.

Уф баш ќе се радувам...секоја вечер ќе се симињам доле пред клубот и ќе тепам по еден п**ер! :)

Isto mi e i taka tuka sum poveke na "odmor" otkolku doma. Pederi se pederi, sekade gi ima.

Глупости... зошто воопшто би се правел бар само за хомосексуалци... Делува како гетоизација на таа популција. Зар ратоборните хомофобици не го забележуват тоа?

Gej bar i vikanje ekipata kaj mene doma Sinan Sakic se praime drva i odime vo Gay barot na melenje koski :D

Глупости... зошто воопшто би се правел бар само за хомосексуалци...

Од истата причина поради која постојат цркви, само за религиозни луѓе.

Баш сте ми интересни со коментарите. Хехе...

Тие што мислат дека ќе тепаат некој “педер“ нека пазат да не бидат претепани.
А за тие што сметаат дека тоа е гетоизација на геј-популацијата... Би ви пречело на друго место двајца геј да се бакнат пред вас. Вака тоа можат да си го направат без да добиете нагон за повраќање.

Во Скопје се два геј-локала и едно геј-френдли место. ИЗБЕГНУВАЈТЕ ГИ. И така не се многу.

--- надополнето ---

Сеедно ќе ми е мене. Ама ќе се чудам кој би одел. Оно можеби има гејови, ама тешко дека ќе идат.

Кога само би знаел какви журки се прават, хохохо... И стрејт девојки одат оти се поминува екстра. Замисли, во геј-баровите машките не стојат и не зјапаат, туку играат и се журкаат :)

Неам гајле, нека си бркаат работа, а и ко што вика дечково Liberation, се праеле журки, нормално било се, ептен па некад се однесвуаме ко да е тоа некоја мистерија, ко да е светиот грал :).
Пак ќе речам нека си играат, пијат, муваат, само ако доат во некоја од не-геј дискотекиве или у кафана нека не ме чепкаат :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom