Геј бар близу вашето место на живеење

Како би реагирале доколу се отвори геј бар во близина на вашиот дом?

• Би ми пречело

Гласови: 249 56,5%
  • Сеедно

Гласови: 113 25,6%
  • Немам ништо против

Гласови: 79 17,9%

• Вкупно гласачи
    441
Статус
Затворена за нови мислења.
Иронија -.-
23 страни само затоа што пишува геј во насловот на темата, а само бар во местото на живеење ? Никој ни а ни б. А бе до пред некое време ми рокаа музика од Цеца испод прозор никој не мрдна со прстето ама ако беше културен геј бар со звучна излолација сите ќе дигнеа буни и востанија затоа што е геј .
А да пишеше лезбиан во насловот ќе се јавеа 1000 души кои дури и ќе отвореа петиција само да се отвори лезбиан бар во местото на живеење само за да плакнат очи со lesbian hot scenes .
Ебем ти заостанатите -.-

Не треба до толку нетрпеливост. Треба да се соберат што е можно повеќе на едно место за кога ќе маваме да има за сите.
Не знам која е убавината кога се кријат и не може човек да има некоја причина да си излечи фрустрации макљајќи сега и со основа за тоа некој.
Нема да тепаме чкембари, шверцери, ќе се здружиме и ќе тепаме заедно педери.
Мултикултура, мултиконфесионалност, граѓанска иницијатива, соединување, се во едно, омразата кон педерите ќе ја спои Македонија.
Конечно сите етникуми имаат нешто заедничко.
Ќотек за педери.

Слободно нека се отвара.
Може и во комшии кај Ники.

Слободно нека се отвара.
Може и во комшии кај Ники.

Нека се отвори во Катар кај тебе.
Или во комшии во Саудиска.
Ќе бидат циркуси.
Или таму е се геј бар и сега.
Шега настрана, изеде ќотек што изеде оној од кафичот Змија, кој ќе сака пак нека отвара.

Важи,ќе отворам и ќе те ставам тебе како келнер да работиш и онака сакаше да се инфилтрираш во геј заедницата за да собираш информации кои подоцна ќе ги искористиш против нив!

Ех имам доволно од невладини што се маткав, толку проекти за права на обесправените, педери, цигани, се што европа сака.
Нема потреба од повеќе.
Оддамна ги користам тие информации и врски против нив.
Нема да пркне ништо гејско јавно во Македонија.

Заеби невладини!
Ова ќе ти биде права ствар!
Од тука ке ги црпиш вистинските информации-лице во лице со омразените гејишта!
Плус ќе се напуниш пари кои подоцна ке можеш да ги инвестираш во оружје за нивно истребување.

Заеби невладини!
Ова ќе ти биде права ствар!
Од тука ке ги црпиш вистинските информации-лице во лице со омразените гејишта!
Плус ќе се напуниш пари кои подоцна ке можеш да ги инвестираш во оружје за нивно истребување.

Имавме и такви активности.
Массо исчезна и Граѓански центар (cgcp).
Следни успеси во иднина.:)

Ma jok, Nikola sanker, u roze maica, vrukja pantalonica, belo samivce u zadnji lev dzep!

A Liberation bouncer na vrata!

A be nema Gay Baroj, nek se zbirat pred koperacija ko lujdze, a ne tuka: Stayin' alive da mi ja slusaat! Ili da densaat na YMCA!
Koperacija, Aziz muzika, na radivce, na gajba nekoi mali homislavni sendvicinja, so tnki caski za nekoe likerce! Ama pred kooperacija, pred maalsko granapce!

Ma jok, Nikola sanker, u roze maica, vrukja pantalonica, belo samivce u zadnji lev dzep!

A Liberation bouncer na vrata!
Ќе се уновчат ако ништо друго!

A be nema Gay Baroj, nek se zbirat pred koperacija ko lujdze, a ne tuka: Stayin' alive da mi ja slusaat! Ili da densaat na YMCA!
Ајде бе пушти срце,сега па и Stayin' alive и YMCA ти сметаат.
Биди фин и ке те земам за партнер во кафичот!

Mojt, ama ako mi mestis lezbejki! Ke gi preobratuem!

Ama i ke mora da se pusta muzika od Supertramp!

Не ти го знам кој ти е тој.
АББА има да се пуша строго и онаа песнана "It;s raining men"!
Ако можеш да разлезбејчуваш во такво окружење,бујрум-преобраќај ги!

Не, не би ми пречело што не значи дека ги одравдувам но не ги ни осудувам, тие веќе самите се осудени што припаѓаат на таа популација. Впрочем и тие се дел од ова наше општество...
Дали можеби сте се запрашале дека најомилениот Ваш фан е gay а Вие тоа не го знаете?
Едноставно влегуването на таков кафиќ би го игнорирал и средена работа па нека се забавуваат и тие се луѓе како нас "нормалните'' и од нив како и од нас кога ќе се пресечеме тече крв а не вода.
Да бидам појасен иста е тежината и важноста за оние што се зборува добро и оние лошо... што значи и двете страни доминираат подеднакво.

Ќе се затвори од слаба посетеност! :pos2:
Кој ГЕЈ ќе се покаже јавно и ќе пие мирно сокче во геј бар??? :tapp:
Таквите (барем кај нас) изгледаат сосема нормално и не се облекуваат како Боки13, што значи може викендов да седиш до некој таков и да не знаеш дека е типот рикверц.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom