Нели Лијана беше wight и сите wights се прснаа на делчиња кога NK умре? Како се најде таа на кладата?
Аман бе, скоро заврши серијата, а уште не правите разлика меѓу wights и white walkers...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нели Лијана беше wight и сите wights се прснаа на делчиња кога NK умре? Како се најде таа на кладата?
Да, де знам, ама по тој дел се памти сцената затоа така пишав.Chaos is a ladder е на Бејлиш. Варис од прва сезона кажува дека не е лојален на било кој крал туку на луѓето во Вестерос.
Беше смешен еднаш, не мора да форсираш на секое.'Како можеше толку мртви за таа брзина да наредат на клада и Дени да стигне толку брзо до Драгонстон и при тоа од толку војска никој да не сереше, колективен запек? Абе серијава стана смејурија. Плус Кога стигнаа до Кингс Лендинг а серијата траеше само 1саат, сите ние што сме поинтелегентни и сме ги читале книгите знаеме колку е далеку Сузоморје од Престола Краљевина ја сам их читао на Српском јер сам полиглота плус ми је коефициенат интелегенције изнад сто педесет.'
Јас сум досаден а некои 'фанови на интелегенцијата' ја направија темава неподнослива, толку е кул да си критичар што на ИМДБ почнавте да лупате кецови 5-6 саати пред премиера. Знам дека гледате YouTube видеа, следите инфлуенсери и читате Редит. Ама паѓате на нивната замка која ја прават само за прегледи и виралност, се фаќате за глупи теории и финти од 'дијалозите од 1 до 4 беа страва сеа се срање', сакате да глумите кул прогресивни режисери и разбирачи во кинематографија и story telling а немате врска го трескате истото што ви го кажуваат 'инфуленсерите'.Беше смешен еднаш, не мора да форсираш на секое.
Во епизодава никаде не се спомна колку време патуваа. Додека пак во претходната сезона имаше ситуации кога некои ликови за пола дена одеа од север на југ и обратно иако се знае дека за да се помине таа дестинација е потребно една недела или повеќе на пример.
Џон Сноу нека се враќа од Кингс Лендинг на север три епизоди ако сака, ама ако дејствитето во тие три епизоди се одвива во само 2 дена според нивни тајмлајн тогаш не е реалистично покажано и заслужува хејт. А доколку има тајмскип во кој не се потенцира дека поминале толкава дистанца за пола ден како во епизодава на пример тогаш нема никаков проблем.
Дечко дали си ти озбилен?Јас сум досаден а некои 'фанови на интелегенцијата' ја направија темава неподнослива, толку е кул да си критичар што на ИМДБ почнавте да лупате кецови 5-6 саати пред премиера. Знам дека гледате YouTube видеа, следите инфлуенсери и читате Редит. Ама паѓате на нивната замка која ја прават само за прегледи и виралност, се фаќате за глупи теории и финти од 'дијалозите од 1 до 4 беа страва сеа се срање', сакате да глумите кул прогресивни режисери и разбирачи во кинематографија и story telling а немате врска го трескате истото што ви го кажуваат 'инфуленсерите'.
И после јас сум форсирал, може враќам со иста мера...
Озбилен сум брале режисеру.Дечко дали си ти озбилен?
Јас на тебе ти се обратив во еднина, а не во множина. Не кур ме ставај во група на луѓе што немаат врска со мене. Нит гледам видеа нит читам теории, гледам од епизода на епизода и чао пријатно.Јас сум досаден а некои 'фанови на интелегенцијата' ја направија темава неподнослива, толку е кул да си критичар што на ИМДБ почнавте да лупате кецови 5-6 саати пред премиера. Знам дека гледате YouTube видеа, следите инфлуенсери и читате Редит. Ама паѓате на нивната замка која ја прават само за прегледи и виралност, се фаќате за глупи теории и финти од 'дијалозите од 1 до 4 беа страва сеа се срање', сакате да глумите кул прогресивни режисери и разбирачи во кинематографија и story telling а немате врска го трескате истото што ви го кажуваат 'инфуленсерите'.
Јас сум досаден а некои 'фанови на интелегенцијата' ја направија темава неподнослива, толку е кул да си критичар што на ИМДБ почнавте да лупате кецови 5-6 саати пред премиера. Знам дека гледате YouTube видеа, следите инфлуенсери и читате Редит. Ама паѓате на нивната замка која ја прават само за прегледи и виралност, се фаќате за глупи теории и финти од 'дијалозите од 1 до 4 беа страва сеа се срање', сакате да глумите кул прогресивни режисери и разбирачи во кинематографија и story telling а немате врска го трескате истото што ви го кажуваат 'инфуленсерите'.