Ако мислите ова дека е многу споро и развлечено, не ни почнувајте со TWD. Напротив и јас добивам впечаток дека се брзаат да завршат и ќе го направат крајот плукни залепи.
TWD од сосема други причини не се почнува.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако мислите ова дека е многу споро и развлечено, не ни почнувајте со TWD. Напротив и јас добивам впечаток дека се брзаат да завршат и ќе го направат крајот плукни залепи.
Не бе, може да не е споилер, може тоа да се само зборовите на Нед, ставени како мото, во смисол - заедно сме појаки и сл.И ликот глуп и актерката глупа (Санса), да бев машко како ќе и наредев се у постов ама и да го пишам тоа женско сум, не од што не ме личи туку и нема да има смисла
Тарнер отишла на некој ивент и ја покажала тетоважата која што најверојатно е огромен спојлер за серијава, јас што се се заебав, се заебав, ако видите статија со наслов „Видете што истетовира Софи Тарнер (фото + видео)“ не кликајте.
И ликот глуп и актерката глупа (Санса), да бев машко како ќе и наредев се у постов ама и да го пишам тоа женско сум, не од што не ме личи туку и нема да има смисла
Тарнер отишла на некој ивент и ја покажала тетоважата која што најверојатно е огромен спојлер за серијава, јас што се се заебав, се заебав, ако видите статија со наслов „Видете што истетовира Софи Тарнер (фото + видео)“ не кликајте.
Да се надеваме дека е така ама не ми изгледа некако интелигентна да ова е случајот, со фразата.Не е спојлер, Софи има и други тетоважи поврзани со Гот, го има истетовирано датумот на денот кога ја избраа за ликот на Санса и го има волкот на грбот на Старкови а во врска со "The pack survives" изјави дека и омилен line што го има кажано Санса.
Negde 2 nedeli pred prva epizoda si gi pushtash site sezoni da si gi izgleash na raat da se setish na seНит знам нешто, нит сакам да знам, пред да почне седма сезона се држев настрана од сите извештаси за снимања, спојлери, ликнати сценарија, интервјуа.
Истото и сега го практикувам, нит читам нешто поврзано со серијата, макар биле и најбезвезни интервјуа со актерите, кога ќе дојде месец дена пред премиерата на новата сезона во 2019 може само да изгледам некои рекапитуларни видеа чисто да се потсетам на приказната и на некои детали и тоа ќе биде.