Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ReddddiiiittttНеам среќа да најдам ликната скрипта па да се правам паметен

Не беше ваљда член да видиш како се откри отровот за Џофри кај се криеше, абе Џеј Едгар Хувер гомна да јадеНеам среќа да најдам ликната скрипта па да се правам паметен
 ))))
))))Леле клипов, пердашење на сите нелогичности во последната епизода. Дури ни јас не приметив дека ги има ТОЛКУ МНОГУ!

/r/freefolk најдобро место за ГоТReddddiiiitttt
Imas cela diskusija, so prasanja i odgovori.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
zatoa sto ne se teoriii nego liknati raboti od net a nekoj demek za da se napre pameten i demek mn go biva toa liknatoto go pisuva kako negova teorija ,zalam sto poradi globalnata popularnost na GoT nie gledacite ili citatelite nesakajki dobivame spojleri na tacna i toa bas kade ne ocekuvas jas piev kafe a slucajno na sosednata masa eden ja raskaza 6 epzodaЗошто теории да носат бан ?
Абе Рациел... може тоа развивање на ликови да ми кажеш како ти би го извел подобро?

Го примеќаше некој Тирион у прва сезона, втора? Не беше “филер“ лик, лигле ланистерово шо ебе курви и пие вино?
Не чекавме сите некој поинтересен да дадат, Тајвин рецимо со дијалозите?

И сеа заврши времето на тие што сакаат да гледаат логични настани и интриги, и доаѓа времето на специјалните ефекти и нелогични настани. Ама тоа у глобала е логичен след на настаните.
LOL,јас да бев на твое место ќе станев и ке пиев кафе на друго место,инаку јас си чекав до понеделник за шестата епизодаза да си гледам како и до сега на раат на HBO,со македонски превод итн. Ја немав посетено темава се до неделата нели беше заклучена,па си реков да видам дали стана активна случајно откако ликна епизодата,и првото што ми дојде пред очи кога отворив беше пост од некој член како пиши нешто како ''жал ми е за змејот'' што беше доволно да знам што ќе се дешава пола филм...zatoa sto ne se teoriii nego liknati raboti od net a nekoj demek za da se napre pameten i demek mn go biva toa liknatoto go pisuva kako negova teorija ,zalam sto poradi globalnata popularnost na GoT nie gledacite ili citatelite nesakajki dobivame spojleri na tacna i toa bas kade ne ocekuvas jas piev kafe a slucajno na sosednata masa eden ja raskaza 6 epzoda

логиката настрана, не можеш да очекуваш ликови кој што секојдневие им било да пијат и ебаваат курви, да им даваат чоколатца на деца за да шпионираат и да менаџираат бордели да се однесуваат исто после еден куп војни, змејови, зомбиња, магии и еден куп други работи...тоа се вика character development, е сега Dumb & Dumper што не се замараат со логика, тоа е друга работа..Ја во постот пред некоја страна набројав само факти. Дејствија шо се случуваат на начин на кој нема логика да се случуваат, со ликови кои НИКОГАШ не би постапиле на начин на кој постапуваат.
Самите креатори на серијата ни дале до знаење дека тие ликови нема шанси да постапат на тој начин. Затоа што се случува тоа што се случува, овие ликови се некои други, не тие шо сме ги гледале и за кои сте навивале, па затоа и ништо нема значење во целиот тој build-up и целата комплексност шо ја красеше серијата.
Ако не е спомнато зошто Серсеи година дена после walk of shame има тројче фризура, не пуштам.Леле клипов, пердашење на сите нелогичности во последната епизода. Дури ни јас не приметив дека ги има ТОЛКУ МНОГУ!
aма Дорн и змиитеОва нема врска со книгата, некои работи се ептен заглупавени.
Кажи ми колку беше фантастично да се гледа фијаското во Дорн 5та и 6та сезона?
Ќе ја одмаздам фамилијата на мажот ми така што... ќе ја убијам фамилијата на мажот ми?
Еве не се ниту змаеви, нити зомбиња нити синџири и мечки, туку ликови.
И како после да не се прашам шо логика им терало во главата на Дамб & Дамбер кога прават вакво сценарио?

) колку и да се глупи изградија споредни ликови кои standalone се поголеми од франшизи како хангер гејмс, настрана тоа што им успеа да свртат/заменат еден комплетен циклус од lead ликови без да има поголем квалитативен пад.
) колку и да се глупи изградија споредни ликови кои standalone се поголеми од франшизи како хангер гејмс, настрана тоа што им успеа да свртат/заменат еден комплетен циклус од lead ликови без да има поголем квалитативен пад.