Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
А и Санса којзнае од каде знаеше за кучињата...и Рикон требаше цик-цак да трча....и кој ја запали свеќата???

Oh, come on! Забелешката ми е за сценографијата, не за наводни дупки во приказната од типот на телепортациите на Варис и Бејлиш за кои тупеа сите цело време.

13669042_1430913646924780_4039298235284221899_n.jpg

Може некој да ме потсети за Тајвин Ланистер? Нешто назад по поракиве прочитав дека тоа е една од најголемите разлики од книгите и серијата (дека во сријата го убиле поради тоа што барал поголем хонорар), па ме интересира дали во книгите е сеуште жив и ако не е, кога умира? И има ли и друг лик така што го убија предвреме во серијава?

Може некој да ме потсети за Тајвин Ланистер? Нешто назад по поракиве прочитав дека тоа е една од најголемите разлики од книгите и серијата (дека во сријата го убиле поради тоа што барал поголем хонорар), па ме интересира дали во книгите е сеуште жив и ако не е, кога умира? И има ли и друг лик така што го убија предвреме во серијава?

Kako sto e vo knigite, taka e i vo serijata. He ded yo.

2 месеци покасно, уште ми се ебава матер wyllis и hold the door :(

Хел јес биччесс:roker: Диџеј Холд д Доор ака Ходор ис рокин д стејџ... Фил д веејјв:kafence:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom