Game of Thrones

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Собраа што собраа досега, нема да има догодина.

Можеше барем еден од номиниранте актери да земе за споредна улога, Лина Хиди пред сите.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.626
Поени од реакции
1.184
Има ли негде во Скопјево да се продаваат нараквици,брошеви такви работи од серијава?

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Има ли негде во Скопјево да се продаваат нараквици,брошеви такви работи од серијава?
Не сум од Скопје али искрено не вервам дека ќе најш било каде кај нас такви работи, порачај си од али преполно е шо ми ти душа сакат.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.463
Abe na Kalisito i bilo rodenden deneska #hehe seuste se somnevate koj ke vladee so seven kingdoms?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Abe na Kalisito i bilo rodenden deneska #hehe seuste se somnevate koj ke vladee so seven kingdoms?
Ме боли кур кој ќе владее.
Ја Станис само го признавам. Сите други за мене се узрупатори.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Овој пат за разлика од лани кога ја чекав новата сезона не читам спојлери, фотографии од снимања, шпекулации било какво вести поврзани со дејствијата во новата сезона, мислам дека многу повеќе ќе уживам во серијата наредниот јуни кога нема пола содржина да ми биде позната.

Член од
25 јули 2015
Мислења
243
Поени од реакции
95
Овој пат за разлика од лани кога ја чекав новата сезона не читам спојлери, фотографии од снимања, шпекулации било какво вести поврзани со дејствијата во новата сезона, мислам дека многу повеќе ќе уживам во серијата наредниот јуни кога нема пола содржина да ми биде позната.
пази се оти многу големи споилери испаднаа деновиве

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Cel plot za 7ma sezona, epizoda po epizoda leaknato...
Делува како некој да си смислил (логичен) плот, врз основа на достапните информации за присуството на одредени глумци на одредени сетови/локации.
Али толку е lame целата прича, што можда стварно станува збор за leak-нат плот.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
Cel plot za 7ma sezona, epizoda po epizoda leaknato...
Баш не сакав да читам ништо кога го прочитав ова денес, ги напуштив групите на фб на ГОТ и ме спојлна објава на фб од македонска страна.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
никогаш нема да им простам што го сменија НК

на што личи ова десноооаааааа

за Дарио и Берик многу подобри се вторите ама за НК дефинитивно првиот..
Ироничен си или? Оној десно само е подлабочински компјутерски обработен, контурите се поизразени, овој лево е како уметничка слика.

Kajgana Shop

На врв Bottom