Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Што е бре, алкаедо шо плачеш.? Па не те тераа од xhamija да читаш овде у темава...Што кур ви е ова холд д дор, толку не можете да чекате.....И ќе заборавев, да даде госпо да ви се спојлерисаат таму што највеќе ќе би пече....
Нели имa прaвилo дa не се кoментирa дo 4 сaaт? Тoa штo вие не мoжете дa се кoнтрoлирaте и сте јa изгледaле нa снимкa oд мoбилен, имa некoи ќе си чекaaт. Ќе земaм ќе јa хaкнaм стрaнaтa нa Hbo, ќе ги изгледaм сите епизoди и се ќе нaпишaм тукa.
, t.e. na hbo ke ja gleam kakvo cekanje torent kakvi bakraci, bogat sum ja, od vodno sum, si iam hbo paket, i sk, i mtv i se be.Дајте хакнете ја..одма да ја изгледаме :-D :-D :-D
Ако не ти се чека, снимката е супер, звукот е онака, треба да се напнеш за да слушнеш се, јас со забеган превод ја гледав на крај пишуваше дека е преведено од португалски со гугл транслејтор. Не знам дали има други преводи.bez da naletuem na spojler, ovoj torentov od 800 mega na zamunda ok e ? zasto gledam se zalat na zvukot, kocelo bla bla, dal da se siminja ili da se ceka utre za hd, t.e. na hbo ke ja gleam kakvo cekanje torent kakvi bakraci, bogat sum ja, od vodno sum, si iam hbo paket, i sk, i mtv i se be.
Инаку ќе се коментира епизодава или ќе се чека до утре?
Многу си убава на слику....Коментирајте си штом ја имате повеќето гледано, ако некој не сака да чита нема ни да ја отвара темава.
Не е фер бидејќи имаше пишано дека не смее спојлери тука, а штом не сме ја гледале сите значи може да се стрпите малку.Што е бре, алкаедо шо плачеш.? Па не те тераа од xhamija да читаш овде у темава...
Иначе ни ја ја немам гледано епизодава уште, иако ја симнав.
Исламот и така мислам дека забранува симињање на торенти.
Смешно е знам ама не сте фер. Сте ја гледале во ред, нели можеше во темата за книгите да се коментира? Таму барем знаеме дека ќе има спојлери, овде не очекувам спојлер, ама ете.