Game of Thrones

Член од
25 март 2012
Мислења
8.622
Поени од реакции
5.261
Што кур ви е ова холд д дор, толку не можете да чекате.....[DOUBLEPOST=1463938143][/DOUBLEPOST]И ќе заборавев, да даде госпо да ви се спојлерисаат таму што највеќе ќе би пече....

Последно уредено:

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
се прашувам дали овие од кингс лендинг и земјиве каде што е Калиси ќе дознаат за Вајт Вокериве, или тоа ќе биде само сторилајнот на Џон Сноу..

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Нели имa прaвилo дa не се кoментирa дo 4 сaaт? Тoa штo вие не мoжете дa се кoнтрoлирaте и сте јa изгледaле нa снимкa oд мoбилен, имa некoи ќе си чекaaт. Ќе земaм ќе јa хaкнaм стрaнaтa нa Hbo, ќе ги изгледaм сите епизoди и се ќе нaпишaм тукa.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.377
Поени од реакции
84.621
Што кур ви е ова холд д дор, толку не можете да чекате.....И ќе заборавев, да даде госпо да ви се спојлерисаат таму што највеќе ќе би пече....
Што е бре, алкаедо шо плачеш.? Па не те тераа од xhamija да читаш овде у темава...
Иначе ни ја ја немам гледано епизодава уште, иако ја симнав.
Исламот и така мислам дека забранува симињање на торенти.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.203
Нели имa прaвилo дa не се кoментирa дo 4 сaaт? Тoa штo вие не мoжете дa се кoнтрoлирaте и сте јa изгледaле нa снимкa oд мoбилен, имa некoи ќе си чекaaт. Ќе земaм ќе јa хaкнaм стрaнaтa нa Hbo, ќе ги изгледaм сите епизoди и се ќе нaпишaм тукa.
ne

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.644
bez da naletuem na spojler, ovoj torentov od 800 mega na zamunda ok e ? zasto gledam se zalat na zvukot, kocelo bla bla, dal da se siminja ili da se ceka utre za hd :D, t.e. na hbo ke ja gleam kakvo cekanje torent kakvi bakraci, bogat sum ja, od vodno sum, si iam hbo paket, i sk, i mtv i se be.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
bez da naletuem na spojler, ovoj torentov od 800 mega na zamunda ok e ? zasto gledam se zalat na zvukot, kocelo bla bla, dal da se siminja ili da se ceka utre za hd :D, t.e. na hbo ke ja gleam kakvo cekanje torent kakvi bakraci, bogat sum ja, od vodno sum, si iam hbo paket, i sk, i mtv i se be.
Ако не ти се чека, снимката е супер, звукот е онака, треба да се напнеш за да слушнеш се, јас со забеган превод ја гледав на крај пишуваше дека е преведено од португалски со гугл транслејтор. Не знам дали има други преводи.
Инаку ќе се коментира епизодава или ќе се чека до утре?

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Ја викам да се почека до утре. Да бидеме Legit. Не е фер.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Возбудливи беа сите случувања околу Бран ама неможам да кажам дека се ми е баш јасно

Kajgana Shop

На врв Bottom