Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Време е Мелисандрето да замеша некоја магија да го враќа Џон не иде вака цела ебена епизода тоа чекам да им стане Џон со дивјаците да им ебе матер на сите у Castle Black

wtf?? што крај ќе беше ова, инаку се на се добра епизода со добар вовед на моменти ме нервираат женава на оберин и нејзините деца некако ногу ми се исфурани ликовите :D

wtf?? што крај ќе беше ова, инаку се на се добра епизода со добар вовед на моменти ме нервираат женава на оберин и нејзините деца некако ногу ми се исфурани ликовите :D
Не се секирај ке ги надживеат сите остали :D

Таман извадов да го дркам на цицките од Мелисандре, оп ме сецна, ми е страв да не ми овена и да не се крени веќе. :S

^
:(

Можам да замислам некој, оваа се соблекува, типов е као "it's fap time", го вади, почиње и после 4-5 секунди му излага баба :ROFLMAO:

kako sto gledate toa se kucinja od vidot BLACKHAUND impresivni tragaci mozat da prosledat miris star i do tri dena no tie nikako ne se krvolocni kucinja go drzat primatot za najdobri gonici vo svetot funcioniraat na nacin sledenje na traga i markiranje no ne i fajteri kako pit buli dobermani itn okolu kucinjata nema zamerka go odbrale najdobroto[DOUBLEPOST=1461594076][/DOUBLEPOST]
vo pravo e bateman so tie droncite,nepotrebna prikazna , kako lesno samo gi kinat dobrive faci vo serijava a los eden vo sezona dali umira ,mislam deka bez dzon snow serijava ke e tapa ,misterijata za negovoto poteklo ,negovite sposobnosti ,ednostavno edinsven so harizma za tronot ,
+ gledam vo trajlerov od 2 epizota pocnaa i da gi voskresnuvaat

Последно уредено:
А да, арно спомнавте, поодвратни ликови од тие трите змии не можеле да измислат, или актерките се толку лоши, а уста отворат знаеш дека некоја тотално промашена фраза ќа испадне. А дека нешто ќе се случуваше во Дорн јасно беше, по труењето на Мирсела, или Доран требаше да ги погуби Елариа и ќерките (оти им кажа дека нема нова шанса да им даде) или да се случи ова што се случи.

За кучињата, кога дојде Бриен и почна општата борба, они едноставно избегаа, не знам што е чудно толку, се исплашија од коњите.
Ги испотепаа сите солидни актери од Дорн.

И обожавам како огромнион црнец од 150 кила инстантно умре од мало ноже забиено во грб.

има нешто recap од предходната сезона се сум заборавил?

Добра и чудна епизода. Читам никој нема прокоментирано за палењето на бродовите во Мерин. Калиси уште 20 сезони да има нема да се врати во Вестерос.

Ќе биде интересно за Ланистер, во една епизода војна им објави Дорн и Болтон а тие кутрите неможат да се справат ни со проблемите во сопствениот двор.

Во 5та и сега уште на почетокот на 6та во многу сегменти се вметнуваат црвените свештеници што никако неможе да биде случајно.

п.с ајде барем овде исчезнаа кучиња, туку каде отиде Берик Дондарион

Маестрална епизода, како и што се очекуваше одговорите кои ги чекавме цела година нема така лесно да ги послужат и нормално е.. Целокупните емоции, изненадена, разочарана и со уште плус милион прашања..
Крајот ме остави да блеам во екранот 5 минути.. Очекувам добра разврска тука. Уште од почетокот на серијата бев фасцинирана од Мелисандре како лик, и жедно исчекував секоја епизода да ја раскаже својата приказна.. Сигурна сум дека се крие одлична позадина, инаку секако како и сите што очекувавме од неа да биде спасителката на Џон така и јас се разочарав, но сепак мислам дека можеби е рано да донесиме таков заклучок.. Иако искрено немам надеж дека приказната на Џон не е завршена..

Сцената со Санса и Бриен скоро да ме расплака, додека бегаа со Тион си направив мини сценарио како тимски би успеале да ги сотрат Болтонови и да застанат како сојузници Лордот на Железните острови и Лордесата на Винтерфел.. добра фантазија е :D Мислам дека крајно време е Санса да се опамети и да ја искористи моќта што ја поседува, ако во меѓувреме не дознае дека е трудна после толкава акција со Ремзи :eek:
Сцената во Дорн сосема очекувана, Доран не ми се бендиса како лик.. Уште од почетокот навивав за Елариа Сенд и ја осетив како силен лик кој има моќ да ги сотри Ланистерите, само овие ќерќите ми се многу лејм.. Очекувам добра битка помеѓу неа и Серси.

Калиси Воси повторно на почетокот, прочитав дека наводно нејзината приказна оваа сезона ќе има доста акција и нема да е само седење како во петтата сезона.. Сакам да мрдне од мртва точка, си викам можеби некако ќе успее да направи нешто и да ги земе Дотраките под своја контрола кога ќе ги видат змејовите, не е за џабе тоа што и ја споија приказната со нив повторно..
Заплеткано, заплеткано.. Колку и да се трудиш едноставно не можиш а да не си смислуваш можни сценарија, расплети..
Самата серија е досега ремек дело, неповторлива и се сомневам дека некогаш во светот ќе успее некој да створи вакво нешто.. :cuc::cuc::cuc:

Инаку на thepiratebay.se има два торента кои наводно се епизода 2 и 3.Знае некој дали се фејкови или не?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom