Пер, цицки му покажаа и требаше само да каже дека е најубава.ОК Брон е стварно блиску, али ни приближно како Ремзи.
Брон беше скоро мртов пред некоја епизода.
А на некои рецимо мозоците им прскаат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пер, цицки му покажаа и требаше само да каже дека е најубава.ОК Брон е стварно блиску, али ни приближно како Ремзи.
Брон беше скоро мртов пред некоја епизода.
D&D, Ремзи не ни го донесоа во таква ситуација. Ни приближно.Пер, цицки му покажаа и требаше само да каже дека е најубава.
А на некои рецимо мозоците им прскаат.
Дубро де, ја не ни викам дека е на ниво со Ремзи.D&D, Ремзи не ни го донесоа во таква ситуација. Ни приближно.
- да зависи од остроумноста на сопатникот, или од каприците на еден дизниевски МајлиСајрус-лик...
Да бе, немал правилни одлуки. Сакав да ти пишам реферат да ти вратам ама пошо те знам што чоек си подобро да си ќутам. Нека биде така.
Џон да стане ВајтВокер?Ти текнува на муабетот од пред пар недели, Џон да стане ВајтВокер.
Не сум упатен со тоа р-ј=на не знам што или како и да ви е „формулата“ а и не знам за што зборите искрено па да прашам, има шанси за такво нешто, кога е мртов или еве, пред умирање (зошто не знаеме нели за дефинитивно дали умре)?
Џон да стане ВајтВокер?
Не веруем у тоа.
- Kоа е мртов едино вајт(wight) може да стане.
- Може пред да умре у задњи момент да изварга у нешто, т.е. у Дух.
- А може и Мелисандра да го воскресне со ритуалот Бакнеж на Животот.
Најневеројатно е дека D&D ќе го остаат мртов.

И мене ми беше предвидлив лик,ама имаше правилни одлуки вклучувајки ја и таа поради која умре. Тоа што останатите ликови се напраени тотални морони со цел да предизвикаат шокантна смрт е друга работа.јас па уште не разбирам како можи Џон да му биди интересен не па омилен некому, освен на женскиве. Па батето во 5 сезони дали има една правила одлука, за на крај да загини од своите. Требаше уште порано да го свиткаат, али шо е , тука е. И да, топ 3 глупави ликови е, со Санса на чело и даенерис со змејовите.
И мене ми беше предвидлив лик,ама имаше правилни одлуки вклучувајки ја и таа поради која умре. Тоа што останатите ликови се напраени тотални морони со цел да предизвикаат шокантна смрт е друга работа.

За Џон мислам дека вака ќе биде:
Пред да умре у задњи час изваргува (се сели) во Дух, у тој момент нагрнуваат овие лошите одозгора и наступа онаа магла заебана што ги претвора мртвите во wight-ови и така wight-осано неговото тело лежи дур НајтВоч водат битка со лошите. Дур трае битката Мелисандра му дава Бакнеж на Животот, незнаејќи дека неговото тело е празно (пошто он изваргал во Дух) и незнаејќи дека е wight-осан.
Резултатот е мешавина од НајтКинг и ПатрикСтар.
Зашто за секој спасен ќе имаше еден непријател помалце? И зашто знаат да се справат исто толку колку што знае стражата. Логичен потег беше,и логично беше сите што се на ѕидот да го сватат тоа бидејки повеќето ги видоа беливе со свој очи и знаат што следува.Вклучувајќи ја и таа поради која умре, ако би подразмислил малце би се премислил, верувај ме.
Зошто да го ризикува животот за да спаси некои дивјаци кои ниту имаа оружје ниту знаат рецепта како да се справат со зомбињата?![]()
Зашто за секој спасен ќе имаше еден непријател помалце? И зашто знаат да се справат исто толку колку што знае стражата. Логичен потег беше,и логично беше сите што се на ѕидот да го сватат тоа бидејки повеќето ги видоа беливе со свој очи и знаат што следува.

Погрешка прашалник стаив.Не ти го разбирам првото прашање.
Не е логичен потегот, затоа што долго време се во војна помеѓу себе, а тоа ти е доказ дека дивјаците одвај скоро до половина се согласија да одат со Џон.![]()
Да.ваљда го прочита постот од пејо па се премисли. Во ред е.
Не може да заврши вака приказнава од причина што има змејчиња и вајт вокери. Да беше класика средновековна драма можеше да се заврши дејството како круг,ама кога станува збор за фантазија тоа ќе иде малце потешко.Јакото е шо сеа за сеа сите навиваат за “сите добри“ или барем харизматични. За Џон, за Станис, за Данерис, Литлфингер, Варис...а ќе дојде момент коа ќе се спукаат сите наеднаш и некој мора да умре. Знаете за кого ќе плачете?
Еве една далечна шпекулација од моја гледна точка.
На крајот на серијата нема да има еден ниту пак јасен победник на тронот. Ќе се спукаат, ќе испоумрат, и некој шо влече конци од позади највише ќе искористи (Варис, Литлфингер..) за само да ни покажат дека и тоа не е конечно и Играта на Тронови продолжува и после серијата.