Darling
High Value
John Snow=Lady Stoneheart confirmedМалце е поголемо ама е интересно да се читнит.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
John Snow=Lady Stoneheart confirmedМалце е поголемо ама е интересно да се читнит.
![]()
ФОКИНГ*Лелееее пред минута ја изгледав, ми се испотија рацеве. Епизодава беше фантастична, Е ОВА е Гејм оф ФАКИНГ ТРОУНС! Можеби бев еден од тие што бајаги критикуваа, али епизодава дефинитивно ја извади сезонава. Фак, да се смирам некоја минута и ќе пишам еден recap за епизодава, не знам ни од кај да почнам, али ај таман да прочитам што сте испишале досега па ќе се адаптирам. УФ!

Ама Гендри не е Баратеон, копиле непризнаено од никој. И не знаеме дали е жив, замина на отворено море со кајче, без храна и вода, со никакво пловечко искуство.Гендри ваљда е единствениот Баратеон за кој знаеме дека е се уште жив.

Ама Гендри не е Баратеон, копиле непризнаено од никој. И не знаеме дали е жив, замина на отворено море со кајче, без храна и вода, со никакво пловечко искуство.![]()
Да, имаш право. Единствениот claim што би го имал за тронот сам ќе го тврди.
Then, there's Melisandre too.
Well, I do write screenplays too. So I guess I still have a say here.

Иронично, моментално има двајца што го држат името Баратеон. Томен и Гендри. Томен е признат како Баратеон, ама сите знаеме дека не е. А Гендри не е признат како Баратеон, а сите знаеме дека е. Fuck this shitАма Гендри не е Баратеон, копиле непризнаено од никој. И не знаеме дали е жив, замина на отворено море со кајче, без храна и вода, со никакво пловечко искуство.![]()

Гендри е копиле, али е копиле со кралска крв, за разлика од моменталниот крал кој е инцесоидно копиле. А тоа го прави повеќе Баратеон од Џофри, Томен и Мирсила заедно.Ама Гендри не е Баратеон, копиле непризнаено од никој. И не знаеме дали е жив, замина на отворено море со кајче, без храна и вода, со никакво пловечко искуство.![]()

Што имаш напишано до сега?![]()
Иначе, кога ја шишнаа Серси, одма си помислив, јеботе, како си личат...
![]()