Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не. Џорџ рече нема да има deus ex machina.

Педо-Медо.Иначе fun thing, нз некој дали запримети. Арја на таа „листата“ што си ја кажува секогаш пред спиење го има Сер Мерин, гадон оној од Kingsguard. И сега Серси го прати него како придружба на Мејс Тајрел, да идат до банката во Бравос. Нема шанси случајно да се погоди баш него да го прати, I sense a plot unraveling![]()
, сепак конечно го видовме "танцот на змејовите". Јака епизодата, посебно моментот кога изрипаа овие со маските. Сер Џора во улога на Супер Марио ја спасува кралицата. Сер Мерин Трант е дојден со причина (too old), но Арја го следеше секаде и има единствено на ум да го убие. Дел од битните ликови се оставени за последната епизода нормално, мора некој и на крај да умре. И да, Станис е ненормален.
^ well putДобро а целта им е Калисито да го убијат така?
Сеа овие другиве можат да ги закољаат како зајачиња, 4 души се со 2 без 3 од војскава..
Инаку од змејот очекував повеќе, знаев дека ќе дојде, додуша мислев сите 3 некако телепатски да ги викне и да се ослободат, инаку зборот ми беше очекував барем змејот да ги спопржи да не речам пола и поише додека лета едно кругче да напраеше, вака 20 луѓе не запали од земја....
За ќерка му на Станис и тоа се претпоставуваше, тоа му е единствено чаре, преслаб е со војска и храна да го нападне Винтерфел, мора ова со магија, ама дали тоа 100% може да успее? или вештеркана може да се феилне, и да биде џабе жртвувањето па да се ака од земја цел живот Станис, ако не го покољаат нареднава епизода...??
За Арја мислев коа бараше овој помладо пиќенце, мислев она ке му се ставеше... Али излеа така поише пати предходно ја загледа, знае излеа која е, ќе видиме
И незнам Џон дали им кажа на овие у касл блек за шетачиве дека се пуштени у поход?

Може да остави. Ќе ја кикне моменталната жена, ќе најде нова за потомство и свршена работа. Како НаполеонИ еве ќе го освои тронот на крај, си го жртвуваше единствениот наследник, што ќе добие од се, 15-20 години на престолот, ниту потомство, ниту династија ниту некаква стабилност во Вестерос нема да остави.

Може да остави. Ќе ја кикне моменталната жена, ќе најде нова за потомство и свршена работа. Како Наполеон![]()