Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Руз го прати Лок по Џон или по децата? Сепак, како не го интересира што направи толку време?

Можно е и Брон да скине конци го сецна тоа змијурата у water gardens, ако биде така нека пазат на кастингот догодина пошто узбрдо почна да им оди серијава.

Руз го прати Лок по Џон или по децата? Сепак, како не го интересира што направи толку време?

По децата. И близу беше да го убие Брен, али Ходор му го скрши вратот.
Претпоставуваат дека се мртви, зашто никој не ги видел оттогаш. Многу јак заклучок.

Го прати по Џон затоа и се приклучи на ноќната стража. Што бара во ноќната стража доколку ги тражеше децата. За брем мислам дека оди на север и дека најверојатно е убиен или умрел накај север одејќи. Инаку Лок го виде брен додека беше покрај Џон каде се спремаше да го убие.

Точно ама факт е дека се живи, Брен е далеку и не верувам дека некогаш ќе се врати пак на другата страна од ѕидот ама малото Старк го изгубивме без трага, не знам колку години поминаа од тогаш можеби и ќе се појави пак во серијата.

Не ми е баш јасно нели е вистинскиот наследник е машко дете , ако е така оваа маката со Санса е залудна бидејќи Нед има 2ца наследници кои пред неа имаат право на тронот
На северот мислам дека тој што е најстар е наследник ама во Дорн женските имаат предност на тронот.

Можно е и Брон да скине конци го сецна тоа змијурата у water gardens, ако биде така нека пазат на кастингот догодина пошто узбрдо почна да им оди серијава.

Да го пишуваше ова Мартин, и да имаше некоја смисла би постоела можност, ама бидејќи ова го пишуваат холивудски сценаристи, нема шанси.
Брон (холивудски) ќе се заљуби во таа што го сецна малку (ако не се лажам Таин Сенд), и кога едниот од нив ќе погине (веројатно Брон), другиот ќе жали и плаче по него (претпоставувам Таин).

Го прати по Џон затоа и се приклучи на ноќната стража. Што бара во ноќната стража доколку ги тражеше децата. За брем мислам дека оди на север и дека најверојатно е убиен или умрел накај север одејќи. Инаку Лок го виде брен додека беше покрај Џон каде се спремаше да го убие.

Го пратија по децата, бидејќи претпоставуваа дека децата ќе одат кај Џон. Ако успееше да го ликвидира и Џон, успехот ќе беше поголем, ама првенствена цел беа децата (Бран и Рикон).

Проблем е што сите после таа епизода заборавија и на Лок и на децата.

На северот мислам дека тој што е најстар е наследник ама во Дорн женските имаат предност на тронот.

Секаде има предност најстарото дете, со тоа што во останатите шест бивши кралевства предност има најстарото машко дете, додека во Дорна предност има најстарото дете, било машко било женско.

Нема погрдо нешто од ќерките Оберин.
Дури овие лепрозните ненормални, шо паѓаа у вода и ги замараа џуџето и папучарот на принцезата, се посимпатични.
Уф! Нека ги рејпа тој црнецот таму!!!

hehe.png

Сите го сакаме црнецов а никој не знае како се вика. Нека си остане „црнецот што сака да цепе со секирата“ :D

Ayy

eCuEsmc.gif

A сите го заборавате Блекфиш. Типот отиде да моча пред масакрот и толку од него.

Не го забораваме ние, туку авторите на серијата го заборавија, јас, а и други тука и секаде каде се дискутира серијава, секоја недела коментираат нешто за заборавените ликови со надеж дека ќе видиме некој од нив, ама џабе, побитно е минутажа да добијат балерините од Дорн.

Мистер Еко најубавиот момент во епизодава...
280px-Mr_Eko_Lost.JPG

Мало разочарување епизодава, но со појавава на овој од Лост умов ми ојде дане завршит слично како него, без објаснување и откривање на многу работи шо се десиле во серијава.. Како и да е премногу сум заљубен за да можам да кењам, така да јас сум од оптимистите шо мислат дека следниве 4 епизоди ќе надохнадат. И да, само мене ми е интересно со Ајра?
Дане имаме пауза случајно следен понеделник?

Мистер Еко најубавиот момент во епизодава...
280px-Mr_Eko_Lost.JPG

Мало разочарување епизодава, но со појавава на овој од Лост умов ми ојде дане завршит слично како него, без објаснување и откривање на многу работи шо се десиле во серијава.. Како и да е премногу сум заљубен за да можам да кењам, така да јас сум од оптимистите шо мислат дека следниве 4 епизоди ќе надохнадат. И да, само мене ми е интересно со Ајра?
Дане имаме пауза случајно следен понеделник?

Нема

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom