- Член од
- 15 август 2009
- Мислења
- 2.023
- Поени од реакции
- 4.874
Мене ми беше супер епизодата. Не знам зашто толку хејт

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бабава на Марџери баш е пример за жена што знае што прави и накај тера со плановите, наспроти лудава кучка Серси, која сите ги мрази и сака да го отепа секој кој накриво ќе ја погледне. Арно и кажа бабава, не се сакале они ич со Тајвин и не си верувале, али бар и двајцата не беа некои будали кои одат контра на она што е здрав разум. Ова верувам дека ќе и се акне од глава на Серси, уште од првата епизода сезонава мислев и уште мислам дека до крај на сезона ќе ја нема. Моја лична желба.
Не ми се допаѓа делот со Санса на каде го затераа, пак изгледа ќе се моли на божја милост и немилост, а ко демек сезонава посозреана ќе беше. Бар сега пак е црвена, тоа црното ич не и стоеше.
Ова со Арија бар мрдна од мртва точка, може ќе стане поинтересно понатака. Тоа девојчето што и ја објаснуваше приказната, ваљда не лажеше, којзнае која ќе излезе и од која куќа.
Тоа во Дорн беше ужас, поарно тие 10 минути само да снимале тоа палатата и градините, бар убави пејсажи има. Борбата беше смешки, најлошо изведена во историјата на серијава. А и тоа девојките, бар да нашле некои троа повисоки и покрупни, пример Бриен кога ќе ја видиш јасно ти е дека секому може да му ја скрши кичмата.![]()
А божем па Марџери е совршена и го ебе Томен затоа што го сака. Го рока затоа што сака да го придобие. Исти манипулатори се со Серсеи, затоа се мразат. Најубо си прави Томен ич кур него боли.
Може и она ќе го ебе.Не дека го сака, ама бар го ебе, Серси што прави со него?
А Бејлиш и викаше да го заведе и контролира РемзиСлабо некако и оди таа работа засега, но ќе видиме, сцената што беше претходно у кадата со Миранда дава надеж дека има некоја сила во неа, како што кажав, беше и повеќе од свесна кога влезе у спалната соба што ќе се случува.
Читам еден куп реакции по нетов за таа сцена и за силувањето, не знам од што се луѓето револтирани, сепак Санса му е жена на Ремзи, секс секако ќе паднеше, знаеме дека Ремзи е психопат, ако не беше ваква сцената ќе беше баш нетипично и лошо изведено. И да не заборавиме каков беше и на Денерис првиот пат со Дрого, после како па се засакаа ептен, можда и кај Ремзи и Санса ќе се роди таква љубов.
![]()
Јасно и беше ваљда што и како, али не дека и Тион ќе биде сведок. Тоа ваљда никој не го очекуваше, а башка крајот беше уште позаебан, зашто неговото лице го покажаа, он уплакан целиот, а џабе кога ништо не може да направи.
И мене ми светна ова инаку со Денерис и Дрого. Разликата беше што едниов само беше дивјак, другиов е стварно посебна врста на психо и не верувам дека нормална особа би го гушнала од сопствена волја, а камоли пак да се роди љубов.![]()