Руз го прати Лок по Џон или по децата? Сепак, како не го интересира што направи толку време?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Руз го прати Лок по Џон или по децата? Сепак, како не го интересира што направи толку време?
На северот мислам дека тој што е најстар е наследник ама во Дорн женските имаат предност на тронот.Не ми е баш јасно нели е вистинскиот наследник е машко дете , ако е така оваа маката со Санса е залудна бидејќи Нед има 2ца наследници кои пред неа имаат право на тронот
Можно е и Брон да скине конци го сецна тоа змијурата у water gardens, ако биде така нека пазат на кастингот догодина пошто узбрдо почна да им оди серијава.
Го прати по Џон затоа и се приклучи на ноќната стража. Што бара во ноќната стража доколку ги тражеше децата. За брем мислам дека оди на север и дека најверојатно е убиен или умрел накај север одејќи. Инаку Лок го виде брен додека беше покрај Џон каде се спремаше да го убие.
На северот мислам дека тој што е најстар е наследник ама во Дорн женските имаат предност на тронот.
A сите го заборавате Блекфиш. Типот отиде да моча пред масакрот и толку од него.
Мистер Еко најубавиот момент во епизодава...
![]()
Мало разочарување епизодава, но со појавава на овој од Лост умов ми ојде дане завршит слично како него, без објаснување и откривање на многу работи шо се десиле во серијава.. Како и да е премногу сум заљубен за да можам да кењам, така да јас сум од оптимистите шо мислат дека следниве 4 епизоди ќе надохнадат. И да, само мене ми е интересно со Ајра?
Дане имаме пауза случајно следен понеделник?