Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
За наредна сезона за очекување е некој сојуз меѓу Станис, Манс и Џон Сноу, некако со големи амбиции ми се тројцата, делат слични вредности и природни сојузници се, плус никој не ги сака. .
Кога би се водела серијава по логика на шпанска серија/ тинејџерски филм, за очекување е спанџување(или обид за спанџување што би завршил со смрт на еднот) на Џон Сноу и Денерис. Двајцата се палат на правда и идеали, а и вдовци се и нема смисла така да седат.
Сепак мене желба ми е Денерис да се исфрли како лик и да ни се извинат за нејзиното дебилно постоење во серијата.

Кајгано, тешки педери крепиш. Педери со спојлери. Испадна тие што ги читале книгите и да не се некој проблем, туку тие што читале а не дочитале нешто на интернет.

Во секое време очекував Гандалф да излези и да ги расшиба во 9-та и 10-та :D

Чек, сигурно е дека Варис се качи во бродот со Тирион? Мислам тргна натаму ама не видов да се качи, Барем така видов јас...

Чек, сигурно е дека Варис се качи во бродот со Тирион? Мислам тргна натаму ама не видов да се качи, Барем така видов јас...

Дадоја кадар кај шо Варис седи до кутијата во која е Тирион.

Па да, не покажаа дека се качи на бродот иако тргна. Единствен показател еве сега видов е дека светилките мрдаа лево-десно, па би требало да е на брод :D

А да на бродот е, океј е. Само да видиме каде ќе одат. Сигурно во Есос, подалеку од Вестерос ама во кој град не се знае. :D

а замислете Тирион да оди во Бравос и да се сретнат со Арја :vozbud:
Иначе најепик епизода до сега иако знаев дака Тирион ќе го убие Тајвин

Како тргнала со supernatural серијава, ништо чудно да заврши со тоа што Сем и Дин се појавуваат во последна епизода, се убиваат ( и најнормално еден од нив ќе умри )

Како тргнала со supernatural серијава, ништо чудно да заврши со тоа што Сем и Дин се појавуваат во последна епизода, се убиваат ( и најнормално еден од нив ќе умри )

Де бе, fantasy е серијава, секако дека ќе има такви работа, стварно чудни сте со коментариве.

Де бе, fantasy е серијава, секако дека ќе има такви работа, стварно чудни сте со коментариве.
Добро де. Ај. Не умираат ни Сем ни Дин.....аман, не се лути и ти одма :/

Супер си беше десетава епизода али кога ќе се навратам, мислам дека осмата и деветата епизода според мене беа подобри. Некако таму повеќе се „потресов“, неизвесноста ми беше поголема од седма кон осма и осма кон деветта отколку деветта кон последнава.
И сега пак година дена чекање, додека дојде 5-та сезона ќе ги заборавам ликовиве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom