Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
И да имало или немало отров на копјето, Оберин 2 пати го боцна со копјето до степен на влезно излезна рана.
По 2 рани, пресечена тетива, и крварење од уста кое патем е знак за внатрешно краварење од кое тешко се извлекува жив ради тоа што органите почнуваат да се полнат со крв, не верувам дека ке преживее и вториов.

kM8r29Y.jpg
jG0RZnW.jpg

овие Мартел колку јаки обележја за на тетоважа имаат :D

Ни ја нема Велвет да искоментира за епизодава, мислам дека е уште во шок/тага/конфузија можеби :D

И нормално, кога омилениот лик за кого направивме тим ни цркна на беден и брутален начин :D

Има ли уште некој што го дели моето мислење дека Мисандеи е боља риба од Калиси :P
Мислам дека сите. Денерис се бори со Марџери за второ место.

Мада јас би ја ставил и Миранда на висока позиција, а како тече серијава и Санса се повеќе и повеќе ми фаќа око.

Ако се водиме чисто на изглед (не карактер/личност) на живи цури од серијава - Илариа Сенд е згодна, Санса, Марџери, Серсеи (малку со milf шарм), и Мизандеи секако :D

а најако беше што декември негде Лина Хиди на Твитер и Инстаграм ја стави сликава што ја стави и Божино сабајле, кај што му ги држи очите на Педро и глеам пола фатија да ја пингаат спојлер дека објавила, пола прашуваат what, what, what's wrong? Сеа отидов да ја ѕирнам пак сликата на Инстаграм и најнови коментари - aaahhhh now I get it... :pos:

iamlenaheadey Инстаграм акаунтот :)

Последно уредено:
а најако беше што декември негде Лина Хиди на Твитер и Инстаграм ја стави сликава што ја стави и Божино сабајле, кај што му ги држи очите на Педро и глеам пола фатија да ја пингаат спојлер дека објавила, пола прашуваат what, what, what's wrong? Сеа отидов да ја ѕирнам пак сликата на Инстаграм и најнови коментари - aaahhhh now I get it... :pos:

iamlenaheadey Инстаграм акаунтот :)
Тоа беше тоа линкот со неа шо ти го пратив шо те прашуев дали има спојлери у него? :)

Ме нервира што по цела епизода не се појавуваат одредени фаци.
Ходор и Бран на пример.

Ме нервира што по цела епизода не се појавуваат одредени фаци.
Ходор и Бран на пример.
Не сум 100% сигурен, ама мислам дека нивниот storyline во серијата е прилично напред во споредба со останатите, така да најверојатно нема да ги гледаме до крај на сезоната.

Тоа беше тоа линкот со неа шо ти го пратив шо те прашуев дали има спојлери у него? :)
да ама во крајната реченица имаше и три пати пострашен спојлер, немој да те лажел ѓаволот да го кликнеш :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom