Зашто Daenerys не сака Jorah да и го даде the D?
Пошто после ќе го викаат Jorah the Anal.
Пошто после ќе го викаат Jorah the Anal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби во вистина цело време не победуваат "добрите" али исто така и не е реално шампионите на истите цело време да губат.Веќе глупо станува искрено.Едно е да правиш неочекувани пресврти сосема друго е цело време да ги убиваш ликовите кои имаат каков било правичен мотив.
У црно беа двајцата на крај од епизодава со Литлфингер, чудно ми е што ЕлНињо не примети.![]()
Абе најдобриот лик досега - Оберин, го отепаа![]()
Инаку и според мене, апсолутно се послужи со отров
Има ли уште некој што го дели моето мислење дека Мисандеи е боља риба од Калиси![]()
Мисандеи е најака во цела серија, остај овие шо го дрват на Марџ или Серсеи.
И да, тоа со отровот, дај молимте, ИЛИ некој те спојлнал, или си читал Вики или книга. Дека од едно крпче укопчавте сите, друг да лажете.
АЛИ пошто можно е да грешам и можно е да навистина постојат фаци што сфатија дека усвари има отров, дај молим вас најдете го авионов каде е. Пошто време е мислам за дечки со преголема и предобра интуиција да ја превземат потрагата.
Прегледав малце од сцените сега и дали мене ми се загледа така или не, по говорот на Рус Болтон дека е новиот господар на Северот и врачувањето на презимето на Ремзи, тргнуваат сите кон некој замок, дали тоа беше Винтерфел (а можда бил и Дредфорт).
Него го сметаше за ептен близок, нешто што не го најде во својот брат, затоа беше friendzoned 4 life. Е сега пази, некој што го сметаш за ептен близок и на кој целата своја доверба му ја даваш и кој ти е советник во владеењето те изневерува за кралски пардон? Било кој друг да беше ќе му летнеше глават инстант, она само го протера, ова е најреално нешто што го налага таа ситуација. Одлука донесена од АФЕКТ.Кога веќе пак ја спомнавме Денерис, нека ми замерат ако сакат нејните фанови ама се понаша како напалена тинејџерка (што у суштина е). Го набрка кутриот Џора, кој како што кажав толку многу и помогна, а не и текна дека Селми со години служеше во дворот на тој истиот „Usurper“. Нема логика и појма нема момето од владеење, и она ќе ми владеела со седум кралства. Абе бегај таму мори!
Ми падна многу жал за неа у пм, симпатична глумица.
Ах да, да не заборавам уште една лошо изведена приказна.
Малопрсте е еден од најголемите сплеткари во Вестерос, прочитајте ги само вашите мислења од пред една-две епозоди, а сега сиротиот изгледа дека си ја изгубил комплетно својата сплеткарска способност, и е на милост и немилост на едно смотано девојче, за кое сите до сега тврдевте дека е најглупав лик во серијата.
И да, тоа со отровот, дај молимте, ИЛИ некој те спојлнал, или си читал Вики или книга. Дека од едно крпче укопчавте сите, друг да лажете.