Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Приказната за Night King ја има у прва сезона (Old Nan, ја кажува).
Бран Старк бил тринаесетиот Лорд Командер и воедно Night King. Сцената у последнава епизода ни кажува дека можеби сите пред него тринаесет Лорд Командери на NW станале Night Кing-ови.

Патем, Night King-ов се појавуе и у прошлата епизода. Значи втор пут му е ова.

Некој/а од носечкиве ликови ќе умре/биде убиена/отруена/удавена до крајов на серијата.
А ова бебево мислите дека ќе стане некој од грдиве вајт вокери или нешто поелитно.Ми нема логика да се претвори во распаднат труп.Чим претвораат само по едно бебе годишно сигурно се нешто посебно.

Некој/а од носечкиве ликови ќе умре/биде убиена/отруена/удавена до крајов на серијата.
.
Знам
[DOUBLEPOST=1398783566][/DOUBLEPOST]Башка глупаво е рандом спојлер да пишиш. Ако е битен за муабетот, ок. Стави го мислењето во спојлер за некој што не знае што ќе се случи во понатамошниве епизоди, али да пишиш нешто чисто колку онака да се пиши, не те праи попаметен или нз ти што, те праи серко.

Не мислев да не се збори за Најт Кинг, туку за тоа да го поврземе ликот со Најт Кинг. -.-

Вие станавте малце параноични за тоа колку малце треба да се збори. :)

Види што ни направи серијава сите да бидеме параноични. Ни колку да кажеш ни колку да прочиташ. :)

10291118_507158742729091_3539550744530183114_n.jpg

инаку последнава епизода, 10ка. Јака,прејака :)

Приказната за Night King ја има у прва сезона (Old Nan, ја кажува).
Бран Старк бил тринаесетиот Лорд Командер и воедно Night King. Сцената у последнава епизода ни кажува дека можеби сите пред него тринаесет Лорд Командери на NW станале Night Кing-ови.

Патем, Night King-ов се појавуе и у прошлата епизода. Значи втор пут му е ова.

A kade potocno se pojavuva shefot u proslata epizoda :D ?

Од овој клип ли е муабетот за "кралот" на Вокерите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom