Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Фантастична епизодам изгледа направив страшна грешка што почнав да ја следам серијава, требаше да чекам 3 - 4 години за да после да ја гледам на раат, а не вака да чекам цела недела.

Зошто бран едноставно не и го контролира мозокот на овој кој ги фати и да го натера да се самоубие?

Се надевам дека грешам, ама мислам дека ова ни беше последна епизода во која ќе ја гледам Дајана Риг. Барем во оваа сезона. Ако е така, :cuc: за неа. Едноставно ја доминираше секоја сцена во која глумеше. Во серијата има полно одлични актери, ама ретки се тие кои се на ниво на неа.

Зошто мислиш дека веќе нема да ја гледаме?

Фантастична епизодам изгледа направив страшна грешка што почнав да ја следам серијава, требаше да чекам 3 - 4 години за да после да ја гледам на раат, а не вака да чекам цела недела.
Тоа е вистинскиот начин на гледање на оваа серија. Откога ќе издржиме со ова мачење - недела по недела, ние пак можеме да ги свртиме одеднаш сите епизоди, во маратон. (нема што да се прави до следната сезона)
Зошто бран едноставно не и го контролира мозокот на овој кој ги фати и да го натера да се самоубие?
Животни и евентуално малоумни. Толку може сеа за сеа.

До сега Бран мислам дека само еднашка е влезен во човек и тоа во Ходор, и кога влезе во него не го контролираше него го онесвести или го заспа.. Мислам дека не мојт да контролират човек како што го контролират волкот т.е да се движит со неговото тело и да постапуват според негова желба.

Иначе за епизодата шта речи, очеквев и јас малце поќе fire and blоod во битката кај Даенерис, но немаше, но немат врска не обрнувам толку внимание.
Следната епизода или таа по неа мислам дека ќе е многу одлучувачка за Сноу и Бран, или на Лок ке му дојт кец на 10ка или пак ќе го откријат кој е и конечно работата со нив ќе тргнит во нагорна линија.
Јака беше сцената со тој шо пиеше вино од черепот на поглаварот на ноќната стража (заборајв како се викаше).
Недостигаше Тајвин, недостигаше Ајра заедно со Песот, воопшто не ми недостигаја Гили и бебето.

А изгледа сум единствениот на кој не му се допадна сценава со WW. Повеќе ми се допаѓаат тие обичните шетачи одколку овој поглаваров.. Премногу невклопен во филмов ми е ликов, или како што овде рековте потсетува на тој ликот од Star Wars, повеќе ми изгледа како да е вонземјанин и е од друга планета, мислам дека треабаше да си го задржат изгледот на човек со сини очи.

da prasam so se sluci so bratot na bran(najmaliot ziv stark) ne mozam da se setam posto mislev deka e so bran a sea zaprimetiv deka go nema se raboti za rickon stark

Последно уредено:
lee me interesirase so bidna so detevo pocnav da kopkam i naletav na spojler koj ke mi ja unistit sezonava najverovatno

ПРЕЈАКА сцена! :cuc:
Само мене ми изгледаше дека местово каде што го остави овој бебето и местото кај што го прими тој од Star Wars се две различни? Дека уствари тамо кај што го остави детето е нешто како teleportation device и го прати бебето кај овој со роговите. Може и ја забегав, али чим постои хиерархија кај WW, зашто да не постои и направа која ги телепортира децава? :D

Иначе којзнае колку е fucked up, mother fucker главниот на WW! :)

Моја претпоставка е дека Бран со волкот ќе му пресуди на потрчкото на Болтон.

Можеби после 3 сезони повторно дел од фамилијата Старк ќе бидат заедно. Арја и Санса кај тетка им, Бран и Џон на ѕидот.

П. С само мене ли ми недостига Оша

Само мене ми изгледаше дека местово каде што го остави овој бебето и местото кај што го прими тој од Star Wars се две различни? Дека уствари тамо кај што го остави детето е нешто како teleportation device и го прати бебето кај овој со роговите. Може и ја забегав, али чим постои хиерархија кај WW, зашто да не постои и направа која ги телепортира децава? :D

Иначе којзнае колку е fucked up, mother fucker главниот на WW! :)
Може поради тоа прават такви форми од убиените за да поставиваат знаци ќе ти текне сигурно на сцената со мртвите коњи како беа наредени. Кој да знае што се мота по забеганиот мозок на Мартин

Може поради тоа прават такви форми од убиените за да поставиваат знаци ќе ти текне сигурно на сцената со мртвите коњи како беа наредени. Кој да знае што се мота по забеганиот мозок на Мартин
Тоа со коњите е ексклузивно за серијата, зачин сцена за мистеријата да добие на тежина. Не е заслуга на GRR Martin.

Тоа со коњите е ексклузивно за серијата, зачин сцена за мистеријата да добие на тежина. Не е заслуга на GRR Martin.
Добро е, премногу сај фај ќе беше ако имаше телепортација. Малку и играта со камерата беше таква за да можеби асоцира

Мене ми личеше на вајт-вокерски Стоунхејџ или место за „обреди“, каде што ги мутираат децата.

p.s.

tumblr_mk6o24HZMj1r41313o1_500.png

tumblr_n4qi2vA3xn1r00543o1_r1_250.gif

tumblr_n4qi2vA3xn1r00543o3_r4_250.gif

tumblr_n4qi2vA3xn1r00543o4_r3_250.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom