Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажа типот за кој Роналдо е бољи од Меси...Остај го @Iceboy, за Барса е он, тика-така му е интересна.
За мене лично оваа беше најдобрата епизода сезонава, таков осеќај имам моментално. Значи мистеријата за Џофри се разјасни, бабата, ѓерданот и Бејлиш. И шо и вика на Санса, имам нови пријатели но предвидливи се, за разлика од него, тој нели е непредвидлив и најопасен. Јасно е дека работи со Тајрелови, која му е точно крајната цел тешко е да се знае, веројатно тронот. Од почетокот на серијата ми беше најодвратен лик, без оглед колку е паметен и сето тоа, змија која менува страни без проблем во секунда, колку наводни сојузници предаде досега, Нед Старк, Катлин, Ланистер.
Па погледни само како изгледала во младоста и нема што да се чудишМоре глејте баба и на Марџери што ебачица била во свое време . Го исцедила вереникот на сестра и како сунѓер .![]()
LoL, реверзибилни споилери.
Али не е прв пат. Ги имаше уште од прва сезона.
Мене ме занима дали има различни WW.
Не ми личат баш исти, овие кои до сеа ги гледавме со овој белиов sith, на крај.
Се надевам дека тој не е Great Other One, туку дел од некакви посебни WW, веројатно со повисок ранг.
ОК, битно ние читачите дознавме нови работи.