Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Да точно, прво се синовите па после браќата, а ќерките,, може жена да води фамилија во Вестерос?

Камо да не можеше, ваљда ќе затне Дани тогаш.

Ај ако може некој да ми објасни како може бебе со едно парталче да преживее екстремно ниски температури и да не умре од хипотермиа?

kako moze Khalisi da vlaga u ogan i da izlaga bez obleka ko novorodence ;) ednostavno mi se sere od vakvi logicni mislenja POSLE 3 SEZONI!!!

USE BOLJE EBENI ZOMBINJA SETAAT I ZMEJOVI LETAAT!

kako moze Khalisi da vlaga u ogan i da izlaga bez obleka ko novorodence ;) ednostavno mi se sere od vakvi logicni mislenja POSLE 3 SEZONI!!!

USE BOLJE EBENI ZOMBINJA SETAAT I ZMEJOVI LETAAT!
и се посра ли? ајде исчисти се.
Мислам, сите шо се вајлдлингс, најтс воч, сите се изнаоблечени у крзна и кожи, цело време се дрдори како е преладно таму, можеле барем у некое кожурче да го завиткаат.
Ај делот со Калиси се јадеше некако со дотраки меџик беше поткрепен.[DOUBLEPOST=1398671699][/DOUBLEPOST]
10276975_671607636239949_1510667221464896125_n.jpg

Последно уредено:
Game.Of.Thrones.S04E04.1080p.HDTV.DD5.1.x264-PublicHD
не ве читам само да ви кажам дека се крчка

Супер епизода!

Многу емотивна беше сцената со Brienne кога му дава име на мачот. Oathkeeper! Nikolaj е предобар актер, не треба ни уста да отвори да ја долови сцената.

Целава епизода изгледаше како да се потрошени милиони милиони за снимање, изобилуваше со CGI и сето тоа изгледа професионално одработено. Но и покрај ова сигурно некој ќе се пожали зошто немало масивна битка за Meereen...

Ете убаво пластично објаснија што се случи со смртта на Joffrey, кој е нарачател и се, ако и после ова се уште на некој не му е јасно нека си почне некоја полесна серија за следење. :P

Podrick is going on an advanture! Ќе бидат јак пар, овој ќутлив, оваа мутава, јако ќе им биде. :D

За случувањата со Bran и north of the wall само ќе кажам дека сум изненаден, веќе она што GRR Martin го има дискутирано со режисерите за разврската на целиот серијал почнува да се имплрементира како континуитет на книгите. Ми личи како да сакаат навистина да го склопат во 7 сезони севкупно па ги убрзуваат работите. А можеби и сум во заблуда па е некој убертвист, ми се допаѓа во секој случај.

10/10

Не дека се бунам на начинот на кој што е освоен Мeereen али можеше последиците послем освојувањето да бидат уште покрвави, да имаше пирамиди од мртви трупови, крвишта насекаде, градот да смрдеше на смрт.
Но ок, распнувањето битно си го имаше што и очекував дека ке го има :D
Мeereen многу јако изработен, многу ми е мило што не се штедат за градовите и изобилува со добро изработен CGI.

Џејми и Бриен, то су срца две.

Серсеи виното од рака не го пушта.

Разочарана сум што Брен забележаа дека има бебе, а откако Самер падна во стапица го заборавија сосема. Нели беше ноќ кога влезе во Самер, а после кога ги заробија се раздени. Имале цела ноќ за да го ослободат бебето и Самер. Што чекаа до сабајлето, кога сестра му од Џоџен се засили дека ќе иде да го ослободи Самер. Срце ме боли за бебето у пм, сум станала поемоционална откако родив мое.

Чие беше бебето кое го оставија жртва? На Гили или друго некое?

И кои се сега овие кои го заробија Брен? Тој што пиеше од черепот, што не изгубил битка од 7 години?

Кој е овој Лок, познат ми е многу?

Дани стварно им пружи неправда, крстоса 163 робовладетели без судење, на тепка.

Ете убаво пластично објаснија што се случи со смртта на Joffrey, кој е нарачател и се, ако и после ова се уште на некој не му е јасно нека си почне некоја полесна серија за следење. :P

Како се најде отровот од ѓерданот на Санса во чашата на Џофри? Како можела бабата на Марџори (Олена?) да го стави без да ја види никој?

Чие беше бебето кое го оставија жртва? На Гили или друго некое?
Рандом бебе на Крастер, не е на Гили

Дани стварно им пружи неправда, крстоса 163 робовладетели без судење, на тепка.
Па не е баш на тепка, се знае кој се робовладетелите.

Кој е овој Лок, познат ми е многу?
Рус Болтон го испрати да му направи атентат на Џон Сноу, работи за Болтонс, он му ја исече раката на Џејми.

Како се најде отровот од ѓерданот на Санса во чашата на Џофри? Како можела бабата на Марџори (Олена?) да го стави без да ја види никој?
Подла е баката

Последно уредено:
Па не е баш на тепка, се знае кој се робовладетелите.

На тепка е, на тепка. Сигурно има појше од 163 робовладетели, а она рандом ги одбираше. Сигурно не се сите од нив бездушни.

Ај ако може некој да ми објасни како може бебе со едно парталче да преживее екстремно ниски температури и да не умре од хипотермиа?
Не знам пер.
Ваљда дека е филм.:P[DOUBLEPOST=1398681247][/DOUBLEPOST]
На тепка е, на тепка. Сигурно има појше од 163 робовладетели, а она рандом ги одбираше. Сигурно не се сите од нив бездушни.
На остаток е тепката. Она што не е избодено , на крст.

Па робовладетели се, спрема робовите сите се горе доле бездушни :D

Не бе, точно 163 распнаа.
Арно де. Робовите ги боцнаа владетелите. Од она што остана 163 завршија како патоказ. Нејзе од интерес и се робовите. Вака ем им даде слобода ем им ја нарани одмаздата.

Не бе, точно 163 распнаа.[DOUBLEPOST=1398681384][/DOUBLEPOST]

Ова е ко да речеш дека робовите сите се фини.
Па не али, сите робовладетели во Meereen се здржужени и прават бизнис со робови, Даенерис им пресуди на сите на ист начин како што они се договориле да ги распнат робовите за да ја исплашат неа.

Srcee хит си ми со прашањава, како забораваш ликови од минатите 2 епизоди, посебно за Болтон човекот кој му ја исече раката на Џејми и беше пратен по Џон, кој ќе оди кај Крастер да ги убие овие бунтовниците од Night Watch кои го фатија Бран. Не се лути. <3 :icon_lol:

Иначе, кај овој White Walker-от кој го носеше бебето на коњ, приметив нешто интересно. Носеше речиси идентична облека како од Night Watch. Поранешен член од нив, кој бил трансформиран како што беше со бебето?

Одлична епизода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom