Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
[DOUBLEPOST=1397580860][/DOUBLEPOST]

Со клипот на Тирион каде што и се заканува на Серсеи во втората сезона, сакаш да кажеш дека тој го отрул Џофри? .

Не сакам ништо да ти кажам во врска со тоа дали тој е или не трујачот. :D
Само го постирам она кое Серсеи ќе го користи како еден од доказите против Тирион, а освен тоа Тирион го поврзуваат и многу други причини заради кои би сакал да го скине Џофри и да ја повреди Серсеи, така да во небрано е.
И не заборавајте дека покрај мајка му, единствен кој досеа (двапати) го рашамара Џофри е Тирион.

10176156_481012595333336_2958339900938297730_n.jpg

Многу пофалби има за епизодата, дури и некои ја нарекуваат најдобрата на серијата. За мене најдобра останува епизодата кога Калиси го запали Астапор

Ја викам дека простиот народ нема второ име, али што знам ја, можда си у право.

Некој пример за ова?
Или извор од каде оваа информација?

Па и секој благородник во Дорна да има по три-четири копилиња (што е невозможно), пак не би се собрале 10.000 Санд-ви таму. ;)

Многу пофалби има за епизодата, дури и некои ја нарекуваат најдобрата на серијата. За мене најдобра останува епизодата кога Калиси го запали Астапор

that was the most boring part...

Што ако Joffrey не е отровен можеби е бил само алергичен на пита :D

aj da si kazam i ja sto mislam koj go ubi ona kopiljon zolt
najverojatno toa ke da e prviot kral demek tato sto go vikase
zosto
nemoze eden kral da bide ubien od svinja
da debel bese kako svinja ama da go ubie svinja
se krie nekade kako elvis prisli sto se krie ne saka pak da vojuva so site apasi sto sakaat da sedna na onoj grdion stol si ebe kurvi i si pie rakiice domasno[DOUBLEPOST=1397602674][/DOUBLEPOST]aj da si kazam i ja sto mislam koj go ubi ona kopiljon zolt
zosto
se krie nekade kako elvis prisli sto se krie ne saka pak da vojuva so site apasi sto sakaat da sedna na onoj grdion stol si ebe kurvi i si pie rakiice domasno

aj da si kazam i ja sto mislam koj go ubi ona kopiljon zolt
zosto
se krie nekade kako elvis prisli sto se krie ne saka pak da vojuva so site apasi sto sakaat da sedna na onoj grdion stol si ebe kurvi i si pie rakiice domasno[DOUBLEPOST=1397602674][/DOUBLEPOST]aj da si kazam i ja sto mislam koj go ubi ona kopiljon zolt
zosto
se krie nekade kako elvis prisli sto se krie ne saka pak da vojuva so site apasi sto sakaat da sedna na onoj grdion stol si ebe kurvi i si pie rakiice domasno
Заедно со Тупак и Мерлин Монро покер маваат сега :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom