Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум тим Myranda (Charlotte Hope).
6-28-2012%2B3-08-52%2BPM.jpg

Немој да лажеш и ти:

:icon_lol:

Од сите женски ликови само Серси во сите 3 сезони си дрижи некое ниво, останатите си имаат нагорен или надолен тренд. Морам да кажам дека ми е задоволство што ја утепаа Кетлин, ајде може Арја ќе го спаси лицето на фамилијата.

Другар, гледаш дека се зезаме, само за физичкиот изглед е „дебатава“, не за ликот во целост ко у другата тема. :)

ElNinho, ne ti ja sfativ segata.. sto e forata so citiranjeto? Kaj davame znaci deka ke go napustime timot? :D
Bev i sum! Team Margery!

ElNinho, ne ti ja sfativ segata.. sto e forata so citiranjeto? Kaj davame znaci deka ke go napustime timot? :D
Bev i sum! Team Margery!

Каква шега бе, озбилен сум. :X3: Даваш знаци на допаѓање на Санса, по ланскиот хејт, затоа испоцитирав. И така почнува тоа, се поместува тежиштето, затоа го цитирав и Раст Кол... и он еднаш беше песимист. :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Абе како 15 годишни тинејџерки, оваа е поубава таа е побувава, meh...:icon_lol:

Време беше Псај да се јави :)
Како истрпи оволку долго да не пише нешто додека коментиравме за убавинава на актеркиве :)

Зашто Марџори "бричена глава"?
Нема нејзе главата да и ја избричат.
Во моментов актерката (Натали Дормер) има од оние сега модернине фризури кај дечиштава ако си ги приметил, пола глава избричена пола косата пуштена. :)[DOUBLEPOST=1394997811][/DOUBLEPOST]
Natalie_Dormer_reveals_shaved_head_for_Hunger_Games_movie.jpg

Еве :giggle:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom