Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Јас спремен а вие како сакате
FClSsCA.jpg

Една вечер си мислев на одредени фаци од мое друштво, колеги од факс, работа, дрн дрн јариња како тоа ја немаат гледано серијава и како би било :drk: да сум на нивно место и сега да ја почнам. :oops:

За жал многу ја немаат гледано. Серијава си заслужува почит.

За жал многу ја немаат гледано. Серијава си заслужува почит.
Од сите мои другари никој освен мене нема ни слушнато за серијава.

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

Од сите мои другари никој освен мене нема ни слушнато за серијава.

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

Јас кога зборев за серијава, ми рекоа де бе детски работи гледаш со змејови, мртовци што одат со глупости. И си викам у себе „шта речи“, не ќе се објаснувам :) Чуле не дочуле, виделе не довиделе...

Send them your regards.
:pos::pos::pos:
Ја пошо ги почнав книгите, ќе чекам да ја исчитам Storm of Swords па тек потоа да ја гледам сезоната. Оти ќе се стасаат книгите со серијата, и чекањето ќе биде ужасно, или ќе прават филери некои глупи.

:pos::pos::pos:
Ја пошо ги почнав книгите, ќе чекам да ја исчитам Storm of Swords па тек потоа да ја гледам сезоната. Оти ќе се стасаат книгите со серијата, и чекањето ќе биде ужасно, или ќе прават филери некои глупи.
третата сезона ако памтам добро ти е до пола, 3/4 Blood and Gold, таму негде, слободно заврши си ја ASOS.

ќе ми објасни ли некој што е финатата со оваа
valar morghulis ?[DOUBLEPOST=1393790973][/DOUBLEPOST]ќе ми објасни ли некој што е финатата со оваа
valar morghulis ?

All men must die. И имаш феминистички риплај... But we're not men. Дефинитивно најглупата реплика од досегашниот серијал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom