Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
А волкот на Џон Сноу да заврши на тронот. Мислам стварно нема да ме чуди.

Ме интересират дали копилињава имаат право на тронот или на позицијата на татко им. Пример дали ако се дознае дека Џофри е дете на Џејми, Гендри е син на Роберт, дали Гендри има право на тронот? Или дали по смртта на Роб, како втор најстар син на Нед, Џон има право на Винтерфел

Знаеме дека би било премногу клише „добрите“ да победат... освен ако Мартин не предвидел дека никој не очекува клише крај па... I say burn them all!

Нормално дека Арија ќе остане единствената жива на крај.

Јас навивам за Гендри, он да го добие тронот и да ја венча Арија :).

И мене би ми се допаднало ова сценарио :love: Али некако поверојатно ми е дека сите ќе ги испоубие стариов до крај и тронот празен ќе остане :)

Абе крајот ќе биде се,само клише не. Некој од "добрите" сигурно нема да биде крал на крај,затоа не ни очекувам некој од Старк да ја заврши серијата,посебно после ова со Роб и Кетлин.

Интересно ќе биде Гендри и Арја да завршат заедно на тронот,да го поправат тоа што не им успеало на Роберт и Лајана ама тешко....ептен е клише.

Тука е и Калиси,ама мислам дека таа и да биде кралица некогаш,нема до крајот да остане.

Ме интересират дали копилињава имаат право на тронот или на позицијата на татко им. Пример дали ако се дознае дека Џофри е дете на Џејми, Гендри е син на Роберт, дали Гендри има право на тронот? Или дали по смртта на Роб, како втор најстар син на Нед, Џон има право на Винтерфел

Само доколку бидат признаени како легитимни наследници. Што не се, ниту Gendry, ниту Jon. Во моментов Winterfell му припаѓа на Bran.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom