Tемјан
the Kingslayer
Најбоље ќе биде, пример сите мислиме Џон Сноу преживеа и покрај што има 3 стрели во него...
И тука следи познатиот цитат...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најбоље ќе биде, пример сите мислиме Џон Сноу преживеа и покрај што има 3 стрели во него...
И без пиратерија не може, влезница е влезница, милиони се продаваат. Можеби ќе дојде време кога ќе се прават серии за прикажување во кино, јас верувам дека ваква серија може да наполни 10 термини за 2 месеци. Замисли која атмосфера би била Red Wedding во полна кино салаЈасно, пиратеријата тука си го прави своето. Би можело да има премиера на епизадата во кино, но тука би губела телевизијата.
Теон ништо не прифатил.Да де, за истото зборам. Од моментот кога е заробен, неговото измачување па се до моментот кога во серијата го прифаќа името Reek. Ме читаш 2 години вајда знаеш дека не ставам ниту маскирани спојлери.![]()
Знаеш дека нема да умре од стрелите?(знам дека нема ама ете пример)
Теон ништо не прифатил.
Овој го тераше да каже дека се вика така и Теон кажа, за да не јаде ќутек.
Знаеш дека нема да умре од стрелите?
Знам де, реков онака пример да се случи некад така во иднината.![]()
Spoilers!!!![]()
Единствено се надевам дека ги има веќе напишано книгите, и дека A Dance with Dragons беше одложена баш поради серијава, и издадена во момент кога би се остварила максимална продажба. Па тоа да биде причина за одложување и на последниве две книги. Ама мала е веројатноста за тоа.
Зошто мислиш дека е мала веројатноста за тоа? Јас баш мислам дека тоа е случајот.
Оф, мори мајко...Знаеш дека нема да умре од стрелите?
Не ми се верува да е толкав интригант стариот (irl).
Со оглед на тоа што редовно објавува на интернет кога ја пишува книгата, кога гледа NFL (цело време всушност само тоа прави), кога оди по конвенции, интервјуа. Некако многу малку се посветува на книгата. А и администраторите на westeros.org се луѓе што се блиски до него, што му помагаат при пишувањето, и често кога ќе се појави некој thread за тоа кога всушност ќе излезе во продажба книгата, тие тврдат дека е далеку од завршена. Од една страна може и е сомнително таквото однесување, but I think we are not that lucky.
Може дискусијава е за во темата за книгите, ама мислам дека не на одмет и тука, со оглед на тоа што и те како ќе влијае ова на серијата во понатамошните сезони. Не може да се случи серијата да го заврши дејствието пред книгите, не би го дозволила тоа издавачката куќа, ниту George.
Или пак може да се случи да имаат сосема различни краеви...
Јас сум за тоа White Walkers да ги убијат сите.Продуцентите го знаат крајот на серијата